Twentse samenwerking met Songwriter Festival Oost-Nederland

Hengelo - Stichting in Wording, Poppodium Metropool, Paco Plumtrek Almelo en het Twents Songschrijvers Gilde slaan de handen inéén met de organisatie van het Songwriter Festival Oost-Nederland. Meer dan 25 songwriters zullen hun liederen op vijf verschillende podia ten gehore brengen. Op zondag 9 september zal dit festival plaats vinden in de oude Watertoren in Hengelo.

Sinds november 2017 hebben de heren van 'in Wording' de sleutels in bruikleen gekregen van de monumentale Watertoren aan de watertorenlaan. Sindsdien zijn er talloze culturele evenementen georganiseerd zoals de opening van Muziek bij de Buren, het Top-2000 café, de mini-fair, boekpresentaties, tentoonstellingen en optredens van diverse artiesten. ??

Op zondag 9 september zal het éérste Songwriters Festival Oost-Nederland plaatsvinden in Hengelo. De kaarten zijn online te verkrijgen via www.stichtinginwording.nl/tickets of bij Poppodium Metropool, Pop Eye Hengelo, de Watertoren of in Enschede bij Kay's Guitarstore, de Muziekbank en Planet of sound. Voor de vroege vogels zijn er 100 early bird tickets beschikbaar.

De volgende Songwriters zijn al bevestigd voor het festival!:
Faj Lovsky, Johanneke ter Stege, Arthur Adam, Arthur Ebeling, Duketown Slim, Elisabeth Daniel, Fred van der Ven, Flip Noorman, Potman Junior, Jasper Slaghuis, Kamiel Thomas, Khalil, Lotta Rasva, Lovers & Lions, Luuk Schmidt, Wolken van Rita Zipora, Thozes en Yenga.


De organisatie van het Songwriter Festival Oost-Nederland geeft aan dat er nog vele namen aan deze line-up worden toegevoegd.

Meer berichten