Bureau Sport met meter bier en bitterballen

Foto:

Hof van Twente/Goor - Bureau Sport in het theater met Frank Evenblij & Erik Dijkstra! Iedereen die voor 1 augustus 2018 4 kaarten afneemt heeft recht op een meter bier en een portie bitterballen. 

In 2017 waagden Frank en Erik de stap van tv naar theater en brachten hun geliefde Bureau Sport op de planken. Na een twintigtal voorstelling waaraan het publiek, maar ook zijzelf ontzettend veel lol beleefden, werd deze stap als 'geslaagd experiment' bestempeld en maken de heren zich op voor een vervolg.
Ook in deze tweede voorstelling zal het format van het televisieprogramma de basis van de avond vormen. Veel vertrouwde elementen komen terug: diepgravende interviews met topsporters in 'de verhoorwagen' en natuurlijk 'meedoen met'.
Daarnaast hoort u prachtige verhalen die het tv-programma nooit gehaald hebben. Soms was er simpelweg even geen camera in de buurt, of waren de gedraaide beelden te slecht om uit te zenden. In het theater is er gelukkig alle ruimte voor de hoogtepunten én dieptepunten uit de sport-journalistieke loopbaan van Evenblij en Dijkstra. Met veel liefde en nog eens zoveel plezier gebracht.

Vrijdag 5 oktober Aanvang: 20.00 uurEntree: € 23,50 inclusief pauzedrankjeen garderobe

Meer berichten