Foto:

Heimland biedt 't allemaal

DIEPENHEIM -  Diepenheim verandert In het laatste weekeinde van juli (27, 28 en 29 juli) tijdens de eerste editie van Heimland in één groot podium voor theater, kunst, muziek, cultuur en natuur.

Alle zeventien producties die te zien zijn op Heimland zijn geheel of in elk geval gedeeltelijk gemaakt in Werkplaats Diepenheim. ''Dit veroorzaakt het unieke Heimland-gevoel: artiesten voelen zich thuis in Diepenheim'', aldus de organisatie.

Heimland is een huisgemaakt evenement en is door de laagdrempeligheid en ongedwongen sfeer ook geschikt voor de onervaren theaterbezoeker volgens de organisatie. ''In Heimland ben je eerder deelnemer dan toeschouwer. Per voorstelling is er slechts plaats voor vijftig tot 130 personen. Het publiek trekt op met de makers. Meer dan zeventig artiesten bewegen zich deze dagen door Diepenheim en eten gezellig mee tussen het publiek in het HeimlandHart. Samen gaan ze op zoek naar het thuisgevoel, dat zich tijdens Heimland in het kleinste stadje van Overijssel overal en in allerlei gedaanten kan voordoen.'' Centraal deze dagen is het HeimlandHart; de plek om de dag te starten of om na te genieten na een voorstelling. Hier zijn hapjes en drankjes te verkrijgen, bevindt zich de kaartverkoop, muntverkoop, toiletten en informatiebalie. Het HeimlandHart is gratis te betreden.

Zie www.heimland.nl

Meer berichten