Monica Coronado en haar begeleider Manito krijgen met hun warme klanken zelfs de grootste ijspegels op het puntje van hun stoel.
Monica Coronado en haar begeleider Manito krijgen met hun warme klanken zelfs de grootste ijspegels op het puntje van hun stoel. (Foto: )

Spaanse gipsyklanken bij de volle maan in Twekkelo

TWEKKELO - Zangeres Mónica Coronado geeft op vrijdag 27 juli samen met flamencogitarist Manito een concert op het terrein van Landgoed Algoed in Twekkelo. Als de lucht onbewolkt is, kan worden genoten van mooie muziek bij een volle maan.

Bij dit optreden wordt de luisteraar meegenomen naar een wereld vol passie en weemoed. Bij de concerten krijgt Monica met haar temperament het publiek snel op het puntje van de stoel. Manito weet met zijn virtuoze spel het onderste bij haar uit de kan te halen.
Mónica Coronado begeleidt zichzelf op gitaar. Met heldere stem zingt zij haar verhalen, verzameld en beleefd in haar zwervend bestaan als muzikant. Haar muziek is warm, ritmisch en optimistisch van toon. Manito bespeelt de Spaanse gitaar met grote gedrevenheid. Zijn spel is intuïtief en rijk aan diverse stijlen en invloeden. Zijn naam is een directe verwijzing naar de Franse gitaarlegende 'Manitas de Plata'.

Dit intieme luisterconcert is een echte aanrader voor de romantici onder ons. Men zit deze avond rond het kampvuur dichtbij de artiesten en hopelijk bij het licht van de maan. Locatie: Burg. Stroinkstraat 411. Aanvang: 20.30 uur, entree: 10 euro. Reserveren: info@landgoedalgoed.nl.

Meer berichten