Motorcoureur Joris Lentfert uit Borne pakt het anders aan met Humphrey Fridt sr. bij UFC Borne.
Motorcoureur Joris Lentfert uit Borne pakt het anders aan met Humphrey Fridt sr. bij UFC Borne. (Foto: )

Bornse motorcoureur Joris Lentfert pakt het heel anders aan

BORNE - ''In de motorsport is het van groot belang dat je topfit aan de start staat.'' Dat zijn de woorden van Joris Lentfert. De motorcoureur uit Borne is daarom een samenwerking aangegaan met trainer Humphrey Fridt sr. Joris krijgt daarbij volledige topsportbegeleiding waarbij de meeste trainingen worden gevolgd bij UFC Borne.

Het seizoen verloopt voor Joris nog niet zoals gewenst. Vooral de start blijkt het grootste probleem waardoor de resultaten nog achterwege blijven. Dat betekent dat er momenteel op verschillende vlakken hard gewerkt wordt aan verbetering. Een onderdeel daarvan is nog gerichter fysiek trainen waarbij ook de mentale aspecten aan bod komen.

Humphrey Fridt is eigenaar van UFC Borne en voormalig nationaal en internationaal kampioen in verschillende vechtsporten. Ook heeft hij in het verleden al veel verschillende topsporters begeleid met zijn expertise zoals professionele voetballers en wielrenners. Ook het succesvolle Bornse beachvolleybal team Boermans/Haanappel hebben hem in de arm genomen.

Joris: "Tot op heden zorgde ik zelf voor mijn fysieke training. Van hardlopen tot krachttraining en fietsen. Ik probeerde altijd zo fit mogelijk aan de start te staan. Maar ik bezit zeker niet alle kennis en het kan altijd beter. Ik ben er ook van overtuigd dat deze gerichte fysieke en mentale begeleiding mij gaat helpen.''

Meer berichten