Twee dansvoorstellingen van Muziekschool Hof van Twente

Foto:

Hof van Twente - Op zaterdag 7 juli houden de dansdocenten van de Muziekschool Hof van Twente ieder een dansvoorstelling in de theaterzaal van De Reggehof. De voorstelling "Words" start om 18.30 uur, de voorstelling "Moed" om 20.00 uur.

In de eerste voorstelling "Words" wordt gedanst door leerlingen van docente Marleen Hamer die bij de muziekschool de lessen klassiek ballet en moderne dans geeft. In dit programma worden gedichten op een beeldende manier gecombineerd met dans. Om 20.00 uur is het de beurt aan de leerlingen van docent Carlijn Otten. Met haar streetdance en hiphop-groepen zal ook zij wederom voor een prachtige avond zorgen.

Twee spetterende dansshows, voorzien van alle technische theatersnufjes en schitterende kostuums, gedanst door dansers van 4 tot 40+ jaar. In totaal zullen op deze avond zo'n 200 leerlingen acte de présence geven.

Kaarten voor de voorstellingen zijn nog verkrijgbaar bij De Reggehof: online via www.reggehof.nl of telefonisch via 0547-284800 (werkdagen van 9-16 uur).

Meer berichten