Samen met Sproet optreden op het podium! Foto: Tikkie Trots
Samen met Sproet optreden op het podium! Foto: Tikkie Trots (Foto: Tikkie Trots)

Het basisschooljaar loopt bijna ten einde: kids@thepark nodigt leerlingen uit op te treden!

Hengelo - Tijdens het evenement kids@thepark op zaterdag 1 & zondag 2 september in het Prins Bernhardplantsoen in Hengelo wordt er weer een talentenjacht gehouden op het grote podium.

Basisschool kinderen kunnen zich hiervoor opgeven via hun leerkracht. Er zal dan een van de laatste weken voor de vakantie een voorronde gehouden worden in hun klas en de klassewinnaar mag dan zijn of haar kunsten vertonen op het kids@thepark podium. Dit kan vanalles zijn zoals zingen, dansen of muziek maken. Opgeven kan nog tot 20 juli via info@kidsatthepark.nl. Er zijn diverse prijzen te winnen voor zowel de winnaar als de hele klas van de winnaar! Zo maakt de winnaar o.a. kans op een meet & greet met FOURCE of Mylene & Rosanne.

Naast Hengelose toppers treden erop het kids@thepark podium ook nationaal bekende artiesten op. Mede dankzij de Stadscheque van de Provincie Overijssel. Op zaterdag middag treedt de Boyband FOURCE op. Deze jongens zijn vooral bekend van het nummer Love Me dat ze tijdens het Junior Eurovisiesongfestival hebben gezongen. Op zondagmiddag komt het duo Mylene & Rosanne optreden. De stichting heeft dit bekende jeugdduo kunnen boeken met behulp van een mooi gesponsord bedrag van carnavalsvereniging de Noorkermennekes uit Hengelo.

De leerkracht kan zijn of haar klas aanmelden kan via info@kidsatthepark.nl

Meer berichten