Foto:

Beleef kunst en cultuur bij Creatief Centrum

Hof van Twente - Creativiteit is een belangrijke vaardigheid voor nu en de toekomst. Niet alleen om met een steeds veranderende samenleving om te kunnen gaan en je daarin te handhaven; ook om een onafhankelijk, innovatief en democratisch burger te kunnen zijn.

Mooie woorden en het creatief centrum De Reggehof biedt ook echt de mogelijkheid om kunst en cultuur te beleven.

Het Creatief Centrum van De Reggehof organiseert creatieve en kunstzinnige cursussen en workshops voor jong en oud. Met ons brede aanbod bieden wij zo voor elk wat wils om actief bezig te zijn met kunst en cultuur.

Hierbij kunt u denken aan bijvoorbeeld de kunstwerkplaats. Bij de Kunstwerkplaats leer je op een uitdagende, vrije manier je eigen "kunst" te maken. Doordat we met heel veel verschillende materialen en technieken werken en daar op een andere manier mee omgaan, wordt jouw creativiteit gestimuleerd en kom je tot verrassende resultaten.

Wat te denken van theater. Vindt je het leuk om te fantaseren, je verbeelding te gebruiken, je lijf en je stem te gebruiken om te laten zien wie je bent? Deze cursus is dan voor jou bedoeld!

We zijn op dit moment volop aan het voorbereiden voor het komende seizoen. Mocht u zelf ideeën hebben over ons cursusaanbod? Laat het ons weten via creatiefcentrum@reggehof.nl

Of kijk op onze website www.reggehof.nl/creatief-centrum.

Meer berichten