korenbloem en kamille
korenbloem en kamille (Foto: Nathalie Visser)

Hands on Healing; Open Inloopavond

Hengelo - Op vrijdag 29 juni zal er voor de laatste keer dit seizoen een Hands on Healing zijn in het Spiritueel Centrum de Dansende Os in Hengelo. De eerstvolgende staat weer gepland in september.

Dus wil je voor de vakantie graag nog een gratis healing ontvangen? Dan ben je vrijdag 29 juni van harte welkom! Tussen 19.00 uur en 20.00 uur kun je bij de Dansende Os naar binnen lopen. Het adres is Schalkburgerstraat 28 7551 GT in Hengelo.

Wanneer je fysieke of emotionele klachten ervaart, last hebt van stress, meer rust in lichaam en hoofd wil ervaren of bijvoorbeeld weinig energie hebt, kan een healing een fijne en aangename ondersteuning zijn. Een healing vervangt de reguliere zorg niet, er wordt nooit een diagnose gesteld en er worden geen medicijnen of medische behandelingen voorgeschreven maar kan als positieve aanvulling worden ingezet.

Op een Open Inloopavond is een healing gratis en kun je vanaf 19.00 uur tot 20.00 uur gewoon naar binnen lopen.

Een healing zal maximaal 10 minuten duren.

Voor vragen of meer informatie kun je contact opnemen met Nathalie Visser: 06-57566406, info@nathalievisser.nl of facebook.com/nathalievisser.spiritueelmakelaar

Meer berichten