Creatief denken

Hengelo - Creatief in de Watertoren: waarom, wat en hoe internationale vrouwendag 2019?!

Een creatieve-denk-middag op zaterdag 30 juni, onder leiding van Rieneke Metselaar.
In de Watertoren
Watertorenlaan 56.
Aanvang: 14:00 uur (einde zo rond 16:30/17 uur)
Deelname, koffie en thee is gratis Neem gerust iets lekkers mee!

opgeven via: Rufi van Rooij: rufi@komvierhetleven.nl of Alice Hammink: alice.h@introweb.nl

Na 'Internationale Vrouwendag Hengelo 2018' hebben wij de koppen bij elkaar gestoken. In tegenstelling tot andere jaren willen we nu al nadenken over 8 maart 2019. En dat willen we graag samen met allerlei andere vrouwen, vrouwenorganisaties, onderneemsters. Het liefst zien we alle soorten beroepsgroepen, culturele en/of religieuze achtergronden, wijken en verenigingen aanwezig.
Nieuwsgierig geworden en wil je meer weten? Neem dan gerust en vrijblijvend contact op met een van ons. Wil je andere Hengelose vrouwen uitnodigen om deel te nemen? Welkom!

Nog steeds heeft de positie van vrouwen in onze samenleving en hebben vrouwenrechten aandacht nodig. Wij willen die aandacht geven door middel van een beweging waarin allerlei vrouwen en organisaties die aandacht willen geven aan het verbeteren van de positie van de vrouw, samenwerken. Hand in hand, elkaar uitdagen, aanmoedigen, inspireren en versterken. Daarom willen we gezamenlijk - lees met jou - aan de slag. Dat kan eenmalig op 30 juni of een voor langere tijd. Wat jij wilt. Doe mee, laat het ons weten!
Rieneke Metselaar is een Hengelose creatief-denker bij uitstek en kan ons uitdagen om op een verfrissende, nieuwe manier na te denken of te dromen over de acties voor volgend jaar of activiteiten in het komende jaar.

Meer berichten