Foto:

Vivianne van de Velden uit Delden wint de mooiste wandelgidsen van Nederland

Delden - Vivianne van de Velden won de 37 mooiste wandelgidsen van Nederland. Afgelopen week kwam directeur Maarten Metz van uitgeverij Gegarandeerd Onregelmatig speciaal naar Delden om haar deze prijs uit te reiken.

"Ik heb ook al eens wandelschoenen gewonnen", vertelt ze, "en een tuinschets en laatst ook nog eens een complete traprevitalisatie!" En nu dus een doos vol met wandelgidsen.
Deze prijs komt trouwens op het juiste adres terecht. Vivianne is een enthousiast wandelaar. "Ik kom uit een echte wandelfamilie. Mijn vader zette vroeger al vaak allerlei routes uit. Hij was bovendien een fanatiek vierdaagse loper." Net als haar broer heeft Vivianne de Nijmeegse Vierdaagse ook al een paar keer gelopen. De wandelgidsen gaat ze zeker gebruiken. "Ik vind een routebeschrijving en landkaartje heel prettig tijdens het lopen." Ze gaat de gidsen trouwens niet mee naar buiten nemen. "Ben je gek joh. Daar zijn ze veel te mooi voor. Ik kopieer de routes die ik wil lopen en zet de boekjes netjes in de kast. Ik denk dat ik ga ze sorteren op provincie."

Wil je net als Vivianne ook de mooiste wandelgidsen van Nederland winnen, geef je dan op voor deze prijsvraag op de website: www.gegarandeerdonregelmatig.nl
 

Meer berichten