Big Band Festival 2018: vanaf het terras genieten van bigbandmuziek

Hengelo - Op pinksterzondag 20 mei staat het Schouwburgplein geheel in het teken van het Big Band Festival 2018. Speciaal voor deze gelegenheid wordt er een uitgebreid terras neergezet en kunnen bezoekers in het zonnetje genieten van de bigband muziek.

De vijfde editie van het Big Band Festival is wederom een co-productie van Schouwburg Hengelo en Jazzpodium de Tor. Het evenement begint om 13:00 uur. Bezoekers kunnen plaatsnemen op het terras en genieten van optredens van maar liefst zeven bigbands: Bigband New Edition, Bigband '89 Borne, Big Bang, Bigband Exposure, Bigband Hengelo, Bigband Almelo en als afsluiter om 19:00 uur Bigband Straight Ahead.
De bigbands zullen naast de traditionele bigbandmuziek ook pop, soul, funk, latin, disco en Nederlandstalige muziek ten gehore brengen, maar muziek van Glenn Miller, Count Basie, Duke Ellington en Frank Sinatra staan ook op het programma.

Gratis toegankelijk
Het Big Band Festival Hengelo op zondag 20 mei 2018 begint om 13:00 uur. Het volledige programma is te vinden op www.schouwburghengelo.nl. Het festival is gratis te bezoeken.

Meer berichten