Inspiratieavond Groene Loper Hengelo op 15 mei

Hengelo - Allerlei mensen in Hengelo zijn al bezig om hun eigen omgeving groener te maken met bijvoorbeeld buurtmoestuinen, bollenperken of geveltuinen. De Groene Loper Hengelo wil deze initiatieven ondersteunen en samenbrengen om van elkaar te leren. Ben je al bezig met een groen project, of heb je een leuk idee om jouw buurt te vergroenen? Kom dan naar de info/ en inspiratieavond van de Groene Loper Hengelo op dinsdag 15 mei van 19.30 (inloop v.a. 19.00 uur) tot 21.30 uur in Het Berflo, Apolloplein 1 Hengelo.

Binnen de Groene Loper komen alle groene initiatieven samen. Hierdoor kunnen we onze krachten bundelen, van elkaar leren, gereedschap delen, nieuwe mensen betrekken en zelfs nieuwe initiatieven laten ontstaan.

De Groene Loper Hengelo is een initiatief van de Stichting Groener Hengelo in samenwerking met Natuur en Milieu Overijssel en de Provincie Overijssel. De Groene Loper streeft naar meer betrokkenheid bij de eigen groene leefomgeving en naar het vergroten van de biodiversiteit.

Uitnodiging voor info/ en inspiratieavond Groene Loper Hengelo

Tijdens de bijeenkomst leren groene initiatieven van elkaar. Onderwerpen zijn onder andere: de vlinderdriehoek, een nieuwe ecologische verbindingszone in Hengelo; wat kun je zelf doen om het stadsklimaat te verbeteren; welke subsidiepotjes zijn er voor groene initiatieven? Aanmelden, bij voorkeur voor 11 mei, via groeneloperhengelo@gmail.com

Meer berichten