Peuterdans is voor kinderen (jongens en meisjes) vanaf 2,5 jaar een leuke manier om zichzelf fysiek en muzikaal te ontwikkelen.
Peuterdans is voor kinderen (jongens en meisjes) vanaf 2,5 jaar een leuke manier om zichzelf fysiek en muzikaal te ontwikkelen.

Nieuwe korte cursussen peuterdans bij Oyfo

Hengelo - Bij Oyfo in Hengelo starten deze maand weer nieuwe korte cursussen peuterdans. Aanmelden voor deze cursussen kan inmiddels.

Op de locatie Esrein starten twee cursussen, één op vrijdagmiddag 18 mei en één op woensdagmiddag 16 mei. In Wijkcentrum Slangenbeek start een cursus op donderdagmiddag 17 mei. Aan de Torenlaan starten twee cursussen op zaterdagochtend 19 mei. De cursussen bestaan uit zes lessen van een halfuur.

Peuterdans is voor kinderen (jongens en meisjes) vanaf 2,5 jaar een leuke manier om zichzelf fysiek en muzikaal te ontwikkelen. De fantasie van de peuter wordt geprikkeld en de kinderen worden zich bewust van hun eigen bewegingsmogelijkheden. Bij deze lessen spreek je nog niet van echte ballet- of danstechniek, maar van voorbereiding op later aan te leren technieken. Het plezier krijgen in dansen staat voorop. Er wordt veel aandacht besteed aan fysieke ontwikkeling, ritmiek en muzikaliteit. Het inlevingsvermogen van de kinderen wordt vergroot en het gevoel voor dans, lichaamsbesef en ruimtegebruik worden gestimuleerd. De dansen worden spelenderwijs aangeboden. Bij peuterdans worden allerlei soorten muziek gebruikt passend bij de belevingswereld van een peuter. De lessen zijn een goede voorbereiding op klassiek ballet voor kinderen vanaf 4 jaar.

Meer info en online inschrijven via www.oyfo.nl

Meer berichten