Bloemenmarkt Stedelijk Orkest Borne

Borne - Op zaterdag 5 mei aanstaande houden wij alweer de jaarlijkse geranium- en perkplantenmarkt. Tussen 9:00 en 15:00 uur is de markt voor u geopend, net zoals vorig jaar op het "Rheineplein" (op de kleine warenmarkt) voor het gemeentehuis
Ook dit jaar zal er een ruim assortiment aan prachtige geraniums, fuchsia's, diverse mooie grote hangplanten, plantenschalen, piramides en natuurlijk een keur aan perkplanten worden aangeboden. In goed overleg met onze kweker zijn wij dit jaar in staat om de planten tegen scherpe prijzen te kunnen aanbieden zonder afbreuk aan de kwaliteit te moeten doen. Onze planten hebben in de afgelopen 40 jaar hun prijs/kwaliteit verhouding wel bewezen, hetgeen wij concluderen door het grote aantal terug kerende Bornenaren die jaarlijks bij ons de planten halen voor hun tuinen en terrassen.
Ook dit jaar tijdens deze markt voegen we het 'Nooit Uitverkocht" principe toe. Dat betekent dat alles wat er niet meer is kan worden besteld en per omgaande door ons zal worden geleverd.
Bij grote bestellingen bieden wij onze bezorgservice aan, uw planten zullen dan door onze eigen leden netjes bij u aan huis worden afgeleverd. Ook op de markt zelf kunt u een beroep op ons doen door bijvoorbeeld het laten in poten van de gekochte planten in uw meegebrachte bloembakken of bij het kiezen van een veelkleurig Moederdag cadeau voor volgende week.
Zoals elk jaar zal de opbrengst van de plantenmarkt ten gunste komen voor het aanschaffen of onderhouden van ons dure instrumentarium, hetgeen jaarlijks weer een enorme financiële uitdaging is voor een vereniging als de onze.
Wij hopen u graag terug te zien op 5 mei aanstaande op het Rheineplein, de grote plantenmarkt van Stedelijk Orkest Borne.

Meer berichten