Nieuw in Hengelo: kinderdans in de Woolder-es en Groot Driene.
Nieuw in Hengelo: kinderdans in de Woolder-es en Groot Driene.

Fitpunt: 'Kinderen leren alle ins en outs uit de danswereld'

HENGELO - Sportcentrum Fitpunt is begonnen op twee locaties in Hengelo met kinderdans. Deze nieuwe bewegingsactiviteit bestaat uit kleuterdans voor kinderen van 3 tot en met 6 jaar en streetdance voor kinderen van 7 tot en met 15 jaar. Alle lessen worden gegeven door Marijke de Boer.

''Kleuterdans is helemaal afgestemd op de allerjongsten en op hoe zij naar de wereld kijken en dingen beleven'', aldus Fitpunt. ''Dit maakt de lessen tot een leuke en leerzame ervaring voor deze doelgroep. Terwijl de kinderen plezier hebben wordt hun motoriek, muzikaliteit, fantasie en expressie gestimuleerd, hetgeen een goede bagage vormt voor de basisschool.''

Voor oudere kinderen is er nu streetdance: een stoere dansstijl onder begeleiding van populaire muziek. ''Kinderen leren alle ins en outs uit de danswereld en werken tegelijkertijd aan hun conditie, lenigheid en uitstraling.''

Streetdance voor kinderen van 11 tot en met 15 jaar vindt plaats op maandag van 18.00 tot 19.00 uur bij Fitpunt aan de PC Hooftlaan 50. Streetdance voor kinderen van 7 tot en met 10 jaar is op vrijdag van 17.00 tot 18.00 uur in de sporthal van het Twickel College aan de Woolderesweg 130. Kleuterdans voor kinderen van 3 tot en met 6 jaar is op vrijdag van 16.00 tot 16.45 uur, eveneens bij het Twickel College.

Kinderen mogen gratis en vrijblijvend twee proeflessen volgen. Aanmelden en meer info via 074-2421210 of info@fit-punt.nl.

Meer berichten