De Foomconcerten van het Borns Kleinkoor worden beloond met 1000 euro subsidie.
De Foomconcerten van het Borns Kleinkoor worden beloond met 1000 euro subsidie.

Duizend euro voor concert Kleinkoor

BORNE - Het Prins Bernhard Cultuurfonds Overijssel heeft de Foomconcerten van het Borns Kleinkoor beloond met 1000 euro subsidie. Daarbij gaat het niet alleen om de concerten, maar ook om de extra activiteiten eromheen zoals de openbare repetitie.

Kern van de subsidietoekenning is de samenwerking die het koor heeft gezocht met acht jonge zangtalenten. ''De belangrijkste invalshoek hierbij is het verbinden van jong en oud: Het doorgeven van onze passie als koor en dirigent/zangpedagoog Bram van der Beek'', zo laat het koor weten.

Met deze acht talentvolle jonge zangers uit Borne of uit de directe omgeving van Borne, allen tussen de 11 en 21 jaar oud, pakt het Borns Kleinkoor flink uit en geeft op zondagmiddag 8 april twee keer een concert. ''Op prachtige wijze vertolken de jonge zangers met veel flair de mooiste liederen uit verschillende musicals. Het wordt een spetterend FOOM-concert met liederen uit films, opera, operette en musicals. Om een tipje van de sluier op te lichten: wat dacht u van het prachtige lied 'Anthem' uit de musical Chess, of het schitterende 'Bring him home' uit de musical Les Miserables.''

Het concert vindt plaats in de Oude Kerk in Borne. De toegangsprijs is 10 euro. Voor jongeren tot 18 jaar is de prijs 5 euro.

Voor meer informatie zie ook de website www.bornskleinkoor.nl

Toegangskaarten zijn verkrijgbaar bij de VVV Borne en kunnen ook besteld worden bij Cees van Vilsteren (vilsterenca@gmail.com), Herman Dankaart (dankaart1@home.nl-074-2665759) en bij Wim Kevelham (2673462).
Ook bij de ingang van de kerk zijn voorafgaand aan het concert hoogstwaarschijnlijk nog kaarten te verkrijgen.

Meer berichten