Ruben van den Burg (Oad) wint landelijke Sales verkiezing

Goor/Noordwijk – Op het jaarlijkse Sales Event van de branchevereniging voor sales in Grand Hotel Huis ter Duin in Noordwijk vond vandaag de jaarlijkse verkiezing van landelijke sales professionals in Nederland plaats. In drie categorieën streden per categorie drie finalisten om het goud. Ruben van den Burg, werkzaam bij Oad, is daarbij de winnaar geworden van de verkiezing Senior Sales Professional.

De verkiezing wordt jaarlijks georganiseerd door de Sales Management Association (SMA) de beroepsvereniging voor sales professionals in Nederland. De SMA bestaat meer dan 40 jaar en is daarmee één van de oudste vakverenigingen van Nederland.
"Hoe donders mooi is dit! Ik ben ongelooflijk trots en blij. Wat was het een geweldig gaaf en leerzaam traject. Het dan met deze prijs en erkenning te mogen afsluiten, fantastisch! Een enorme opsteker ook voor Oad. Uiteindelijk zijn we als team, na het grootste faillissement in Nederland in 2013, keihard aan de slag gegaan. Hoe gaaf is het dan om deze erkenning en waardering te krijgen", aldus Ruben. "Binnen mijn rol als Key Accountmanager ben ik binnen het busbedrijf verantwoordelijk voor het beheren en uitbouwen van relaties met bestaande en het aantrekken van nieuwe business-to-business klanten. Verder ben ik binnen Oad verantwoordelijk voor de arrangementen op dag en avond uit gebied, waarbij ik een team aanstuur en focus leg op het vinden, aantrekken en onderhouden van duurzame partnerships van plan tot executie."

Ruben is 37 jaar, geboren in Hengelo, getogen in Goor en vandaag de dag woonachtig in Elsenerbroek (Markelo). Hij is getrouwd met Anita en trotse vader van een zoon en een dochter. Hij heeft een grote passie voor muziek: hij speelt trompet bij Muziekvereniging Apollo Goor, waar hij ook ruim 10 jaar voorzitter was. Daarnaast maakt Ruben onderdeel uit van de Twentse Toppers.

Klanten omschrijven Ruban als een open, eerlijke en nuchtere Tukker in het bezit van de gunfactor. Dit in combinatie met een enorme gedrevenheid, de kracht om te verbinden en samen vooruit te kijken en vooruitgang te boeken.

Meer berichten