Foto: Arjen Hoogervorst

Kulturhus Hasselo ontmoet NL-DOET

Hengelo - Tijdens de NLDOET-manifestatie afgelopen vrijdag heeft een twaalftal vrijwilligers Kulturhus Hasselo onder handen genomen. De wanden waren hoognodig aan een schilderbeurt toe. Alle rode wanden in de ontmoetingsruimte zijn gesaust in een frisse lichte mintkleur, in afwachting van een compleet nieuw interieur dat tegen eind van het voorjaar wordt geplaatst.

De enthousiaste vrijwilligers zijn alle van het bedrijf TReNT Glasvezel uit Enschede dat de zakelijke markt van 'dark' glasvezelverbindingen voorziet. In het bedrijf, dat met deze actie een maatschappelijke bijdrage wil leveren aan de samenleving, waren vrijdag de gehele dag alle lichten gedoofd om deze klus te klaren.

"We zijn bijzonder blij met deze actie van NL-DOET en de vrijwilligers. We hebben met ons team het nodige voorwerk gedaan de afgelopen dagen zodat deze klus in één dag geklaard kon worden. Na dertien jaar werd het wel eens tijd voor een flinke opknapbeurt en een moderne uitstraling. We kunnen nu weer een aantal jaren mee." aldus teamleider Henk de Leeuw van het kulturhus.

Meer berichten