Cabaretière, columniste én vooral ook natuurliefhebster Nathalie Baartman leidt de ballade-avond in goede banen. Foto: Roos Gast - Schoneveld
Cabaretière, columniste én vooral ook natuurliefhebster Nathalie Baartman leidt de ballade-avond in goede banen. Foto: Roos Gast - Schoneveld (Foto: Roos Gast - Schoneveld)

Boekenballade: muziek en literatuur bij Metropool

HENGELO - De avond waar muziek en literatuur elkaar een ferme handdruk geven is midden in de Boekenweek gepland: donderdag 15 maart, aanvang 19.00 uur in het café van Metropool, Industrieplein 10. Gratis entree.
Hoe het thema Natuur op de Hengelose Boekenballade terug gaat komen, is nog niet bekend. De organisatoren laten dat graag aan de hoofdrolspelers van de avond over. Cabaretière, columniste én vooral ook natuurliefhebster Nathalie Baartman leidt de ballade-avond in goede banen. Ze treedt zelf op, ze presenteert en modereert de Boekenballade 2018 en kondigt een aantal woordkunstenaars op gepaste en natuurlijke wijze aan. Dat zijn A.L. Snijders, columnist en vooral bekend als uitvinder van het zeer korte verhaal; Atte Jongstra, schrijver en essayist die recent het boek De ontgroende mens uitgaf; Johanneke ter Stege, de zangeres en dichter die de mooiste stukjes tijd verzamelt en aan elkaar rijgt; Jordi Lammers, de schrijver en dichter uit Nijmegen die in 2016 de Campusdichter van de Radbouduniversiteit was; Marijke Agterbosch, de regerende stadsdichter van Hengelo; Arthur Adam, singer-songwriter met intrigerende nummers en een stem van elastiek en SanSan, een zingende Hengelose vriendengroep.

Meer berichten