Jonge Hengelose politici in debat tijdens het Jong074-debat

Hengelo - Vrijdag 2 maart houdt het radioprogramma 'Het College van B en V' van Radio Hengelo het tweede Jong074 debat. De eerste editie van het debat is op 26 januari gehouden in de studio van Radio Hengelo TV en ging over veiligheid tijdens het uitgaan, woningen voor jongeren en over de verdeling van het geld wat naar culturele instellingen gaat.

Het debat wordt vrijdag gehouden bij het Café Uurwerk in de binnenstad van Hengelo en is te volgen tussen 20:00 – 21:00 uur op Radio Hengelo, Facebook (www.Facebook.com/radiohengelotv) en Instagram (www.instagram.com/hengelover).
Het Jong074-debat gaat over lokale thema's die Hengelose jongeren aangaat en wordt ook gevoerd door de jonge kandidaat-raadsleden uit Hengelo. De verdeling van de debatten ziet er als volgt uit:
1. Duurzaamheid: "De grijze container is ook groen, hij moet terug". Danya Weevers (GroenLinks), Onno Fiechter (VVD), Simon Haverkate (BurgerBelangen), WILDCARD
2. Leefbaarheid: "Hengelo heeft zich in de binnenstad herpakt". Vincent Kamp (CDA), Patrick Rillmann (Lokaal Hengelo), Wieke Rozema (D66), Frank Peters (Pro Hengelo)
3. Duurzaamheid: "Hengelo moet ambitieuzer: in 2030 moeten we al 100% energieneutraal zijn. Herman Groeneveld (ChristenUnie), Maureen Muller (DFH), Hugo Koetsveld (SP),

WILDCARD
De wildcards zijn bedoeld voor de PVV en de PvdA die zich nog niet aangemeld hebben voor het debat, of zijn een verrassing…
Iedereen is aankomende vrijdag welkom in het Café Uurwerk aan de Langestraat 25 vanaf 19:30 om het debat live mee te maken! Andere mogelijkheden om het debat te volgen is via 105.8fm, www.RadioHengelotv.nl, www.Facebook.com/radiohengelotv en www.instagram.com/hengelover.

Meer berichten