Inloop middag ARBE Dienstverlening nu ook in Hengelo

Hengelo - Bij ARBE dienstverlening zijn we al jarenlang gespecialiseerd in de begeleiding van mensen met psychiatrische of psychische problemen. De laatste jaren zien we echter dat ook mensen met een licht verstandelijke beperking of een niet aangeboren hersenletsel (NAH) kiezen voor ambulante begeleiding van ARBE dienstverlening.

Met onze jarenlange ervaring in de ambulante hulpverlening treden we proactief en daadkrachtig op, waarbij we mensen echt verder helpen. Altijd vanuit een persoonlijke en nuchtere benadering.

Sinds januari wordt er in Hengelo elke dinsdag middag een inloop georganiseerd aan de deurningerstraat 236 te Hengelo. Tijdens deze inloop kunt u terecht met al uw vragen over financiën, huisvesting, administratie, dagindeling en dagbesteding.

De inloop middag is voor iedereen die vragen heeft. Dit kunnen cliënten zijn van ARBE, maar ook vrienden, familie en kennissen van cliënten zijn welkom. Mensen die geïnteresseerd zijn in de hulpverlening van ARBE zijn natuurlijk ook welkom.

Een hapje en drankje staat elke dinsdag voor u klaar. Alles is natuurlijk geheeld vrijblijvend en gratis.

Zien wij u een keer bij de inloop middag?

Voor meer informatie en vragen kunt u terecht bij Rosemarijn van Zeijderveld

Meer berichten