Sylvesterparty voor Peru zondag 14 januari in Kulturhus Borne

Borne - In samenwerking met Soul & Gospel Choir Spirit organiseert Lyceum De Grundel uit Hengelo een Silvester Party in het Kulturhus in Borne.

Een groot gedeelte van de opbrengst gaat naar Peru. Lyceum De Grundel geeft expeditieonderwijs. Dit houdt in dat er geld wordt ingezameld voor twee scholen in Peru, genaamd Hijos del Rey en Alejandro Velasco Astete gelegen in Cusco. De Grundel gaat de kinderen helpen door bijvoorbeeld een nieuwe speeltuin aan te leggen, het sanitair te verbeteren, een plafond te vernieuwen of een trap te renoveren. Maar hiervoor is één ding hard nodig: geld!
De leerlingen van Lyceum De Grundel spannen zich erg hard in om dit bedrag te realiseren door zelf verzonnen acties uit te voeren en door bedrijven te benaderen. Blij zijn zij dan ook met het initiatief van de Sylvesterparty waaraan belangeloos wordt meegewerkt door diverse muzikanten.
Bij de Silvester Party op zondag 14 januari a.s. om 13.00 uur zullen 5 koren/bands optreden, te weten Sing With Spirit, Disorder, Delamar, Ladies First en St. John's Familiy Soul Band. Deze koren en bands werken zoals gezegd geheel belangeloos mee aan deze geweldige Sylvesterparty teneinde zoveel mogelijk geld voor de scholen in Peru in te zamelen. Tussen de koren/bands door zal er een DJ muziek draaien. U kunt ook nog iets te eten en drinken kopen en er is een stand waar leerlingen van de Grundel staan om u meer over het project te vertellen. Ook kunt u voor meer informatie over het project een kijkje nemen op de facebook pagina: https://www.facebook.com/ExpeditiePeru1718 of stuur een mailtje naar grundelvoorperu@carmelhengelo.nl
Kaarten kunt u reserveren via grundelvoorperu@carmelhengelo.nl en bij aanvang aan de deur kopen. .
Kosten kaartje € 7,50 (waarvan € 2,50 naar het goede doel gaat)

reageer als eerste
Meer berichten

Shopbox