Daphne Deckers vertelt in bieb over het moederschap

Hengelo - Daphne Deckers komt naar de bibliotheek in Hengelo. En wel op donderdagavond 18 januari. Dan gaat ze met Ivan Borghstijn in gesprek over haar boek Sterrenstof dat gewijd is aan het moederschap.

In Sterrenstof beschrijft Daphne openhartig hoe zij de verschillende fases van haar moederschap heeft beleefd. Samen met haar man Richard Krajicek heeft ze twee kinderen: Emma (1998) en Alec (2000). In een humoristische vogelvlucht analyseert Deckers de ups and downs van het moederschap: "Het is één grote werkstage," schrijft ze, "die iedere dag opnieuw begint."

Daphne schreef Sterrenstof als het essay voor de Maand van de Spiritualiteit, dat wil aansluiten bij de groeiende behoefte aan inspiratie en zingeving in de samenleving. Het essay is voor 3,50 euro verkrijgbaar in de boekenwinkel en tijdens het bezoek van Daphne ook in de bibliotheek Hengelo. Boekhandel Broekhuis zorgt voor de verkoop.

Daphne is schrijfster, presentatrice en een van de meest gelezen columnisten van Nederland. De afgelopen jaren presenteerde zij verschillende RTL4-programma's en publiceerde een reeks succesvolle columnbundels.

Ze schreef ook enkele opvoedboeken, waarvan De geboorte van een gezin werd genomineerd voor de NS Publieksprijs.

De avond begint om 20.00 uur en kost 10 euro voor niet-leden. Zie voor meer informatie

bibliotheekhengelo.nl

Meer berichten