Wilco Ellenbroek, Stadsprins van Hengelo

Hengelo - Dit jaar worden de Windbuul'n voorgegaan door een Hoogheid die vol energie en enthousiasme het carnavalsseizoen in stapt. Wilco Ellenbroek kwam 5 januari 2018 in een afgeladen Club Merlijn op als 68e Hoogheid der Windbuul'n, Stadsprins van Hengelo.

Wilco Ellenbroek is mede-eigenaar van FibreWorkx, een advies/productiebedrijf op het gebied van glasvezelversterkte composieten. Binnen de Windbuul'n is Wilco iemand die eigenlijk nog niet zo heel lang lid is, maar al wel ruimschoots zijn sporen heeft verdiend. Zo is hij lid van de Raad van 11 en ook zeer actief binnen de Wagenbouwcommissie, dit deed hij zelfs al voordat hij lid van de vereniging was. In zijn burgerlijk leven is Wilco getrouwd met Ester Ellenbroek – Engbersen, heeft hij twee zoons, twee dochters en een labrador. Een groot deel van de familie is ook betrokken bij de vereniging, zo is Ester onder andere actief bij de Versieringscommissie en Wagenbouw commissie en zitten beide dochters bij de Dansmarietjes. Op het ogenblik zoeken we nog een invulling voor de labrador.

Dit seizoen wordt Prins Wilco I bijgestaan door twee Adjudanten die het klappen van de zweep wel kennen, Marc Bartelink en Bjorn Stegeman zijn in het verleden allebei reeds Stadsprins geweest en kunnen Wilco daardoor prima ondersteunen. Marc Bartelink was in 2007 Hoogheid van de Windbuul'n. Eigenlijk wilde hij het vanaf nu wat rustiger aan gaan doen en had hij zijn vertrek uit de Raad van 11 aangekondigd, maar dat is nu dus enigszins uitgesteld. In het dagelijks leven is Marc meettechnicus glasvezeltechniek bij BAM Infra Telecom. Bjorn Stegeman was in 2013 Hoogheid van de Windbuul'n. Hij is nog steeds een actief lid van de Raad van 11 en staat vaak aan de wieg van verschillende inzamelingsacties binnen de vereniging. Wanneer hij geen carnaval aan het vieren is, is Bjorn planner bij MT Hengelo.

Het Trio regeert dit jaar over het Hengelose carnaval onder het motto: "Zonder slag of stoot maakt wie 't carnaval groot".

reageer als eerste
Meer berichten

Shopbox