Nathalie uit Delden. Foto: Roy Beusker
Nathalie uit Delden. Foto: Roy Beusker (Foto: Roy Beusker)

Nathalie uit Delden wint shopbon van 10.000 euro

Delden – Voor Nathalie uit Delden begint het nieuwe jaar goed. Zij won maar liefst 10.000 euro Bijenkorf-shoptegoed tijdens de eindejaarsaflevering van 'Postcode Loterij Miljoenenjacht', die gisteravond werd uitgezonden bij RTL 4.

Wijkgenoten Hans en Jan Willem wisten het tot de tweede ronde van het spannende spel te schoppen, maar vielen allebei af. Zij namen 2.000 en 3.000 euro mee naar huis. Nathalie is blij met haar tegoedbon voor het warenhuis: "Wat heerlijk! Ik ga linea recta naar de afdelingen met make-up, jurkjes en parfum!"

In 'Postcode Loterij Miljoenenjacht' strijden tien Nederlandse wijken met elk vijftig wijkgenoten om verschillende grote prijzen. Nathalie, Hans en Jan Willem wonnen samen met 47 wijkgenoten uit postcodegebied 7491 een studioplek in de tv-show. Alle deelnemers in de studio gingen met een Samsung tablet naar huis. Een inwoner uit Krimpen aan den IJssel speelde in de finale het 'Gouden Koffer Spel' aan de desk naast presentatrice Linda de Mol en won 363.000 euro.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden
Afbeelding

Afbeelding

Afbeelding