Kanaljerood zingt op woensdag 3 januari liederen uit haar project 'LEEF-TIJD, de reis van ons leven'.
Kanaljerood zingt op woensdag 3 januari liederen uit haar project 'LEEF-TIJD, de reis van ons leven'.

Koor Kanaljerood met 'LEEF-TIJD' in Zwanenhof

Zenderen - Het koor Kanaljerood is 3 januari uitgenodigd om op te treden in de Zwanenhof. Het ontmoetingscentrum houdt deze week een nieuwjaarsweek voor senioren.

Kanaljerood zingt op woensdag 3 januari, vanaf 19.30 uur, liederen uit haar project 'LEEF-TIJD, de reis van ons leven'. Het koor voerde het project al enkele keren met groot succes uit.

Leden van het koor hebben liedteksten gemaakt. De eigen ervaringen met ouder worden hebben geleid tot de mooiste liederen. Het koor zingt over de 'uitverkoren generatie' met 'reisjes naar Barcelona en Berlijn', maar ook 'één van ons kan zo maar gaan'. Voor veel mensen zullen de teksten herkenbaar zijn: sommige liederen ontroeren en andere zijn vrolijk en uitbundig. Dirigent Iassen Raykov heeft de liederen en begeleidende muziek gecomponeerd en zal het koor ook begeleiden.
Van het project Leef-Tijd wil het koor een cd maken en is daarom een crowdfunding campagne begonnen bij voordekunst.nl. Het gaat goed met de campagne maar het koor kan uw steun goed gebruiken om het totaalbedrag te halen. Wilt u Kanaljerood steunen, kijk op de website kanaljerood.nl en klik op de link naar de campagne.

Op 3 januari, om 19.30 uur, bent u hartelijk welkom in de Zwanenhof te Zenderen, waar Kanaljerood een optreden gaat verzorgen. De entree is gratis.

Meer berichten