Drie Hengeloërs, Marco Willems, Gerard Wolsink en Robin Blaas, starten vrijdag 8 december met een autorally naar de Noordkaap, voor Serious Request 2017. Eigen foto
Drie Hengeloërs, Marco Willems, Gerard Wolsink en Robin Blaas, starten vrijdag 8 december met een autorally naar de Noordkaap, voor Serious Request 2017. Eigen foto

Hengeloërs naar Noordkaap: Serious Request!

Hengelo - Drie Hengeloërs, Marco Willems, Gerard Wolsink en Robin Blaas, starten vrijdag 8 december met een autorally naar de Noordkaap, voor Serious Request 2017.
 

De Noordkaap Challenge is een autorally van dertien dagen richting de Noordkaap. De deelnemers cruisen niet alleen over ijswegen, zien dagenlang de zon niet opkomen en jagen op het Noorderlicht, maar voeren ondertussen ook opdrachten uit voor Serious Request van 3FM en het Rode Kruis. Dit jaar haalt NPO 3FM samen met heel Nederland geld op om ouders en kinderen te herenigen.

De start van de 7200 km lange auto toertocht is op vrijdag 8 december op het Mediapark in Hilversum en de rit eindigt op woensdag 20 december bij het Glazen Huis in Apeldoorn. De deelnemers cruisen niet alleen over ijswegen, zien dagenlang de zon niet opkomen en jagen op het Noorderlicht, maar voeren ondertussen ook opdrachten uit voor het goede doel.

Dit jaar hebben Marco Willems, Gerard Wolsink en Robin Blaas uit Hengelo zich ingeschreven als Team Arctic Adventure.

"Wij zullen de tocht maken met een knalgroene Volvo XC90 AWD die hun beschikbaar is gesteld door Auto Bruins", geven ze aan.
"Toen het idee ontstond om deel te nemen aan de Noordkaap Challenge wilden we deze uitdaging graag aangaan om zoveel mogelijk geld in te zamelen voor het goede doel", aldus Robin Blaas." We hebben de auto helemaal groen gewrapt zodat deze samen met het spandoek zorgt voor veel bekijks naast het pand van Auto Bruins in Hengelo."
Het team is druk bezig met de laatste voorbereidingen en het binnen slepen van zoveel mogelijk sponsorgeld. Kijk voor meer informatie op facebook: www.facebook.nl/TeamArctic Adventure.

Facebook: @TeamArcticAd venture
Twitter: @TeamArcticAdven

Meer berichten

Shopbox