Foto: W.Schoterman

Joop van Leeuwen erevoorzitter Goorse IJsclub

Goor - Deze week vond een bijzondere bijeenkomst plaats in de kantine van de Goorse IJsclub. Onder belangstelling van een goed bezochte ledenvergadering werd na 33 jaar afscheid genomen van voorzitter Joop van Leeuwen en werd de voorzittershamer overgedragen aan André Bouma.

Scheidend voorzitter van Leeuwen werd toegesproken door Caroline Meijers en ‘Monnik Guillermo’ (Willem Schoterman) en tevens benoemd tot erevoorzitter. De nieuwbakken voorzitter, André Bouma, presenteerde vervolgens het nieuwe bestuursmodel en een aantal plannen voor de komende jaren. Met zijn komst hoopt de Goorse IJsclub nog meer ‘jongere’ vrijwilligers aan de IJsclub te binden.

Door de invoering van het nieuwe bestuursmodel werd het bestuur teruggebracht tot 5 personen. Daardoor verlieten de bestuursleden Ria van Leeuwen, Henk Wesselink, Gerben Proost, Antoinette Elkink, Jurrie Proost en Wolter Wiegerink het oude bestuur. Een aantal van hun keert terug in één van de werkcommissies.

Daarnaast werden maar liefst drie jubilarissen gehuldigd. Voor hun jarenlange staat van dienst werden Arie Zweers (40 jaar, zilveren schaats), Jurrie Proost (50 jaar, gouden schaats) en Wolter Wiegerinck (50 jaar, gouden schaats) door een afgevaardigde van de KNSB op passende wijze in het zonnetje gezet.

Laat nu de winter maar komen…….

Meer berichten

Shopbox