Nieuwe voorzitter voor HVV Hengelo

Hengelo(O) - Hans van Erven werd maandagavond tijdens de Algemene Ledenvergadering van voetbalvereniging HVV Hengelo unaniem gekozen tot opvolger van vertrekkend voorzitter Fons Nijland.

De aanwezige leden kregen ruimschoots de tijd om te beslissen over de acceptatie van hun nieuwe preses. Van Erven zette in een uitgebreid betoog zijn aandachtige toehoorders uiteen wat zijn plannen met de vereniging zijn en hoe hij deze
wil bereiken.
Om de historische voetbalclub een gezonde toekomst te geven wil de nieuwe voorzitter enkele ingrijpende wijzigingen in de organisatie van de club doorvoeren. Daarvoor kreeg hij de steun van de voltallige vergadering. Hans van Erven (50) is in het dagelijks leven directeur van Van Erven Verzekeringen. Volgens zijn visie moet ook de voetbalclub worden geleid als een bedrijf. Daarom wil hij af van het verenigingsmodel zoals dat in de amateursport al meer dan honderd jaar wordt gehanteerd. "De wereld om ons heen verandert razendsnel. Je moet met de tijd mee en kunt niet blijven hangen in de gebruiken van een eeuw geleden", aldus Van Erven.

Meer berichten

Shopbox