Remco Ekkers houdt zich op alle terreinen rondom en met het dichterschap bezig. Hij heeft een geweldig oeuvre achter zijn naam.
Remco Ekkers houdt zich op alle terreinen rondom en met het dichterschap bezig. Hij heeft een geweldig oeuvre achter zijn naam.

Borne doet poëzie met Remco Ekkers

Borne - Borne doet poëzie houdt donderdag 30 november haar tweede bijeenkomst, met onder andere de dichter Remco Ekkers. De avond wordt gehouden in Kulturhus / Bibliotheek Borne en begint om 20.00 uur.

Remco Ekkers houdt zich op alle terreinen rondom en met het dichterschap bezig. Hij won onder andere de PC Hooftprijs in 1991 en heeft een geweldig oeuvre achter zijn naam. "De kracht van zijn poëzie zit in de betrokkenheid bij zijn onderwerpen en zijn aandacht voor details die hij betekenis toedicht", aldus de organisatoren van Borne doet poëzie.

Henk Lammers, bekend onder de naam Paco Plumtrek, zorgt deze avond met zijn luisterliedjes voor de muzikale omlijsting. Hij speelt nog regelmatig als straatmuzikant en vindt daar de inspiratie voor zijn liedjes. Hij is ook de organisator van de jaarlijkse evenementen All Mellow straatmuziekfestival en het Liedjesmakersfestival in Almelo.
Cees Brekelmans, zelf opa, laat gedichten horen over opa's en oma's.
Poetry-slam heeft zijn vaste plaats gevonden op deze bijeenkomsten en daarom ook deze keer de regionaal bekende slammer Mark de Greef.
Na de pauze wordt het publiek uitgenodigd om ook een gedicht voor te lezen.
Presentatoren zijn Jaap Besteman en Willem van Dooren. De entree is 5 euro.

Meer berichten

Shopbox