Stem vandaag nog op ROC-studente Demi Moss!

Hengelo - ROC-studente Demi Moss is in de race om landelijke ambassadeur mbo te worden! Met trots mag Demi Moss (19 jaar, woonachtig in Hengelo) zich de mbo uitblinker van ROC van Twente noemen. Nu strijdt zij voor de titel: 'landelijke ambassadeur mbo'.

Demi volgde de mbo-opleiding 'middenkaderfunctionaris Infra'. Zij heeft een enorme drive waarmee ze ook haar klasgenoten, docenten en collega's (tijdens haar stage bij Roelofs) wist te enthousiasmeren. Demi heeft een duidelijke boodschap: volg je hart, doe wat je leuk vindt en ga daar voor de volle 100% voor! Demi is samen met 40 andere studenten uit Nederland in de race om het gezicht te worden van het mbo! Stem vóór woensdag 8 november op Demi:
www.rocvantwente.nl/demi

Infratechniek

Op haar stage en op school liet Demi zien dat ze absoluut geschikt is als werkvoorbereider binnen de infra. Ze laat zich niet van de wijs brengen. Ze blijft zichzelf en staat absoluut haar 'mannetje' in de wereld van de Infratechniek. Demi heeft bij haar stagebedrijf Roelofs aangetoond zeer creatief te zijn en oplossingsgericht te werk te gaan. Binnen haar stageperiode heeft ze de opdracht gekregen te onderzoeken of er door hergebruik van materialen een in de omgeving passend ontwerp gemaakt kon worden. Ze heeft daarbij bekeken hoe er tegen lagere kosten en hergebruik van beschikbare materialen een betaalbaar alternatief plan opgesteld kan worden. Mede door deze uitkomsten, is er een praktisch uitvoerbaar plan ontstaan. Haar stagebedrijf voorspelt dat Demi het nog ver gaat schoppen in de (Infra)techniek!

Demi wil nog veel meer kennis opdoen over het vakgebied en daarom is ze in september gestart met de hbo-opleiding Civiele techniek in Arnhem. Ze wil zichzelf ontplooien. Haar kennis verbreden. De techniek en de theorie leren combineren. En ze zou graag willen stage lopen in het buitenland. Genoeg plannen dus!
Demi vindt het heel bijzonder om dit te mogen meemaken. Ze is heel benieuwd naar wat er komen gaat. Ze is een nuchtere en bescheiden Twentse jongedame. Maar we moeten haar zeker niet onderschatten. Zoals de HR-manager van de IKEA (jurylid tijdens de interne verkiezing) zei: "Ik zou jou direct uitnodigen voor een sollicitatiegesprek. Jij hebt iets heel eigens. Raak dat niet kwijt. Blijf bij jezelf!"

Demi wil graag de landelijke ambassadeur mbo worden. Jij kunt Demi daarbij helpen, ga naar: www.rocvantwente.nl/demi en stem voor 8 november. De uiteindelijke winnaar vertegenwoordigt een jaar lang het middelbaar beroepsonderwijs. Daarnaast ontvangt hij of zij een speciale award en een geldprijs van € 2.500,-. Dit bedrag mag worden uitgegeven voor persoonlijke ontwikkelingen. Donderdag 23 november wordt in Apeldoorn tijdens het 'Dit is mbo gala' de winnaar bekend gemaakt.

Meer berichten