Het centrum van Hengelo wordt vanaf vrijdag 3 november tot en met zondag 7 januari 2018 weer omgetoverd tot WinterWorld Twente. Foto: Bureau Hengelo
Het centrum van Hengelo wordt vanaf vrijdag 3 november tot en met zondag 7 januari 2018 weer omgetoverd tot WinterWorld Twente. Foto: Bureau Hengelo (Foto: Bureau Hengelo)

WinterWorld Twente: plezier voor groot en klein

Hengelo - Het centrum van Hengelo wordt vanaf vrijdag 3 november tot en met zondag 7 januari 2018 weer omgetoverd tot WinterWorld Twente. Kom ook langs om te schaatsen, lekker wat te drinken of bezoek één van de vele activiteiten die er worden gehouden.

IJsbaan
De overdekte ijsbaan staat op het Burgemeester Jansenplein. Hier kun je elke dag, ook tijdens de feestdagen, schaatsen. Een dagkaart voor de ijsbaan kost € 6,- met gratis schaatshuur. Noren zijn niet toegestaan.

Activiteiten
Elke dag is er wel iets te beleven met de vele verschillende activiteiten. Naast het gewone schaatsen worden er ook schaats,- curling en ijshockeyclinics aangeboden.

En in december komen ook Sinterklaas en de kerstman naar WinterWorld. Op www.winterworld-twente.nl vind je alle activiteiten.

Openingstijden
De ijsbaan is geopend op de volgende tijden: maandag en dinsdag van 14.00 tot 21.00 uur, woensdag en zondag van 12.00 tot 21.00 uur, donderdag en vrijdag van 12.00 tot 22.00 uur en op zaterdag van 10.00 tot 22.00 uur.

Tijdens schoolvakanties is de ijsbaan dagelijks geopend van 10.00 tot 22.00 uur. Ook tijdens de feestdagen kun je schaatsen op de ijsbaan.

Maar er is komende week meer te doen in Hengelo:
Griezelen in Tuindorp
Zaterdag 4 november verandert Tuindorp 't Lansink in een griezelige spookwijk. Dia de los Muertos, de dag van de doden, komt naar Hengelo. Een route van ongeveer drie kilometer voert je langs gedenkplaatsen en op de plekken des onheils spelen figuranten. Wil je meedoen, meld je dan aan via spooktochtlansink@gmail.com en kost € 1,50.

Rommel – en platenmarkt
Zaterdag 4 november van 9.00 tot 14.00 uur houdt Muziekvereniging De Eendracht weer een grote rommel – en platenmarkt.
Er is een uitgebreid aanbod van vinyl, en daarnaast speelgoed, kleding, boeken en nog veel meer.
Kom kijken op deze gezellige markt!

Meer berichten