Op de Dag van de Dialoog, donderdag 16 november, gaan er in Goor mensen met elkaar aan tafel én met elkaar in gesprek tijdens een gezellige maaltijd.
Op de Dag van de Dialoog, donderdag 16 november, gaan er in Goor mensen met elkaar aan tafel én met elkaar in gesprek tijdens een gezellige maaltijd.

Dag van de Dialoog: samen eten

Goor - Op de Dag van de Dialoog, donderdag 16 november, gaan er in Goor mensen met elkaar aan tafel én met elkaar in gesprek tijdens een gezellige maaltijd. Mensen die elkaar doorgaans niet zo snel tegen komen. Het thema dit jaar is 'Mijn thuis!'. De tafelgenoten worden uitgenodigd om elkaar verhalen te vertellen over wat voor hen 'thuis' is en wat daarbij belangrijk is.

Op verschillende locaties in Goor zijn de tafels vanaf 17.00 uur gedekt zoals in de Moskee, bij mensen thuis, verschillende buurtcentra en de Kerkelijke ontmoetingsruimten.

Na de maaltijd zal de avond om 19.30 uur worden afgesloten in het Gemeentehuis, waar ze ontvangen worden door burgermeester Ellen Nauta.. Daar worden de deelnemers in de gelegenheid gesteld hun ervaringen van de gesprekken tijdens de maaltijd uit te wisselen, worden er echte huizen gebouwd en wordt er onder leiding van drumdocent Erik Broeke muziek gemaakt met voorwerpen die in een huis te vinden zijn. De avond wordt afgesloten met een gezamenlijk huishouden-concert.

De dag van de dialoog Goor wordt georganiseerd door een breed samengestelde werkgroep vanuit de samenleving van Goor, die ook afgelopen zomer de succesvolle dag Kleurrijk in de Hof heeft georganiseerd. De dag wordt financieel mede mogelijk gemaakt door de supermarkt Emté, de RABObank West Twente en de gemeente Hof van Twente.

Voor informatie en aanmelden kan men mailen naar goorindialoog@gmail.com of contact opnemen met Richard Minnen 0547-274093.

Meer berichten