Logo hengelosweekblad.nl


Demi Moss van ROC van Twente is nu in de race om landelijke uitblinker te worden. Hier staat ze op de foto met dagvoorzitter Willem Habers. Foto: Annabel Bik
Demi Moss van ROC van Twente is nu in de race om landelijke uitblinker te worden. Hier staat ze op de foto met dagvoorzitter Willem Habers. Foto: Annabel Bik

Hengelose studenten door ROC in spotligths gezet

HENGELO - De Hengelose studenten Hugo Rijsman, Luuk ter Mors, Robert Mutlu, en Demi Moss zijn gehuldigd tijdens een feestelijke dinnershow die ROC van Twente hield om talentvolle studenten in het zonnetje te zetten.

Hugo Rijsman (19) won de eerste prijs tijdens het NK Skills in het vakgebied Lassen MIG/MAG. Luuk ter Mors (19) nam de derde prijs van het NK Skills mee naar huis voor Lassen TIG. Robert Mutlu (19) behaalde de tweede prijs bij hetzelfde NK in het vakgebied Facilitair dienstverlener en Demi Moss (19) is na de Mbo Uitblinker verkiezing die ROC van Twente organiseerde uitgeroepen tot Mbo Uitblinker 2017. Demi is nu in de race om landelijke uitblinker te worden. Stemmen kan via www.rocvantwente.nl/demi.

ROC van Twente is enorm trots op de prestaties van deze studenten en daarom werden zij en vele anderen in het bijzijn van familie, vrienden, docenten, het college van bestuur, vertegenwoordigers van de overheid en het bedrijfsleven letterlijk in de spotlights gezet. ROC-studenten scoren jaarlijks erg goed op NK's en zelfs EK-wedstrijden in hun vakgebied. Dat varieert van het NK Tegelzetten tot directiesecretaresse en van procestechnicus tot kapper.

Dat mbo-studenten fantastisch presteren, bleek niet alleen tijdens de huldiging maar ook al tijdens de dinnershow zelf: studenten werkten zowel voor als achter de schermen mee aan de organisatie.

reageer als eerste
Meer berichten


Shopbox