Logo hengelosweekblad.nl


Doe mee aan de volgende productie van het Twentse Theaterkoor Multiple Noise.
Doe mee aan de volgende productie van het Twentse Theaterkoor Multiple Noise.

Koor Multiple Noise zoekt nieuw talent

HENGELO - Het Twentse Theaterkoor Multiple Noise heeft op maandag 9 oktober vanaf 20.00 uur een open repetitie in VSO 't Korhoen aan de Korhoenstraat 2 in Hengelo.

Theaterkoor Multiple Noise is een gemengd koor bestaande uit 24 leden uit heel Twente. Zij zingen van pop tot klassiek, in originele setting, bewerkt of vertaald. Zij zingen veelal a cappella of worden ondersteund door piano of door eigen inbreng van leden op viool, dwarsfluit of harp.

De meeste theaterproducties zijn complete verhalen met een diversiteit aan zang en theater en ondersteund door videobeelden. De productie wordt uitgevoerd in diverse theaters in Twente en daarnaast wordt regelmatig deelgenomen aan festivals en andere culturele activiteiten.

Dit voorjaar heeft Multiple Noise een theaterproductie gebracht die gebaseerd was op het leven van de Twentse bandiet Huttenkloas.

Multiple Noise is op dit moment aan het brainstormen voor de volgende theaterproductie. ''Wil je hier graag aan meewerken? Kom dan naar onze open repetitie. Je kunt dan met ons kennis maken en met ons meezingen. Alle stempartijen zijn uitgenodigd, maar op korte termijn hebben wij in elk geval plaats voor enkele alten en tenoren. Andere stemsoorten komen mogelijk op een wachtlijst'', aldus het koor.

Meer info? E-mail naar secretariaat@multiplenoise.nl.

reageer als eerste
Meer berichten


Shopbox