Logo hengelosweekblad.nl


Tentoonstellingen Dick Holthaus laatste week in

HENGELO - De tentoonstelling over Dick Holthaus in hotel/lunchroom Nationaal op het burgemeester Jansenplein is nog tot 1 oktober te bezoeken.

De expositie is alle dagen open, behalve op vrijdag. Maak dus nu nog gebruik van deze unieke tentoonstelling om foto's, tekeningen, kleding en de koffer te zien van en over Dick Holthaus. Riekie en Josee staan klaar om bezoekers te ontvangen.

In het Museum Hengelo aan de Beekstraat, is de foto tentoonstelling 'Parels van de Wederopbouw' te zien. Oude en nieuwe foto's van tien geselecteerde winkelpanden in de binnenstad laten zien welke kwaliteit er is onder de wederopbouwpanden. ''Gelukkig worden steeds meer panden in oude luister hersteld. Dit is heel belangrijk voor de aantrekkingskracht van ons centrum'', aldus Museum Hengelo.
De voetbalwedstrijd om de wederopbouw wisselbeker tussen de politie en een wijkteam van de Hengelose Es is verplaatst van naar woensdagavond 18 oktober. Het nieuwe kunstgrasveld van kurk is niet eerder bespeelbaar. ''Het voordeel is dat het een echte wijkavond wordt voor alle wijkbewoners van de Hengelose Es met veel activiteiten.''

reageer als eerste
Meer berichten


Shopbox