Logo hengelosweekblad.nl


De Hengelose IJsclub HIJC gaat weer beginnen G-schaatsen.
De Hengelose IJsclub HIJC gaat weer beginnen G-schaatsen.

Start nieuw seizoen G-schaatsen

HENGELO - De Hengelose IJsclub HIJC gaat op maandag 2 oktober beginnen met een nieuw seizoen G-schaatsen. Deze trainingen staan open iedereen met een verstandelijke beperking uit de regio Twente. ''Heb je een verstandelijke beperking en lijkt het je leuk om te (leren) schaatsen? Kom dan een keertje meedoen bij HIJC'', zo laat de club weten.

Elke maandag wordt er geschaatst van 19.15 tot en met 20.15 uur op IJsbaan Twente in Enschede. Meer informatie en opgave geeft Rieke Tibben: 06-44658630 of riekevrieler@gmail.com.

''Kom je in reguliere sportgroepen niet tot je recht en vind je schaatsen leuk? Kom dan een keertje meedoen'', aldus HIJC. ''Begeleiding wordt gegeven door een aantal enthousiaste en ervaren vrijwilligers. Ze helpen je graag de schaatstechniek te leren. We schaatsen alleen met onze G-groep op de ijshockeybaan dus lekker veilig en beschermd. Ook proberen we elk seizoen één of twee keer aan een schaatswedstrijd mee te doen. Deelname hieraan is natuurlijk vrijwillig.''

HIJC biedt als enige ijsvereniging in Twente G-schaatsen aan. Naast G-schaatsen kan men bij HIJC ook terecht voor onder meer schaatsles voor kinderen en volwassenen, voor zowel beginners als gevorderden, marathonschaatsen en ouder-kind schaatsen. Voor alle trainingsgroepen geldt dat je de eerste twee keer gratis mag meedoen.

reageer als eerste
Meer berichten


Shopbox