Logo hengelosweekblad.nl


AlienTrick maakt Jeffrey Spalburg spannend

HENGELO - Een bijeenkomst voor de Hengelo 500 (een zakelijk initiatief van Bureau Hengelo) in september vorig jaar leidde tot de eerste ontmoeting tussen het Hengelose bedrijf AlienTrick en Hengeloër Jeffrey Spalburg (op de foto helemaal links).

De raakvlakken tussen AlienTrick en Jeffrey werden gauw duidelijk: beiden willen Hengelo op de kaart zetten, beiden hebben hier hun roots liggen en beiden hebben die Twentse nuchterheid.
Sinds 1999 ontwikkelt AlienTrick innovatieve en succesvolle projecten door de focus te leggen op kennis, ervaring en samenwerking. Zo ook voor Jeffrey Spalburg en zijn nieuwe nummer 'Baas'!

De muziekvideo voor het nieuwe nummer werd door AlienTrick geschoten. Zittend op een bank in een rustige omgeving met AlienTrick-shirt aan, is Jeffrey in beeld gebracht.
De video bevat verschillende, unieke technieken. Met behulp van motion graphics zijn er op ludieke wijze verrassende elementen aan de muziekvideo toegevoegd. Het gebruik van animatie in 'reallife' is iets wat je niet vaak terugziet in hedendaagse muziekvideo's.
Daarnaast is er gebruik gemaakt van additioneel audiodesign (geluidseffecten), cartoon shading en grading (kleurcorrectie).
De productie voor de video werd in samenwerking met JBL, Brok en Erik Journée uitgevoerd.

Het nummer 'Baas', dat de hedendaagse situatie in relaties beschrijft, is erg herkenbaar. Jeffrey benadrukt in zijn nummer de verschillen tussen mannen en vrouwen. Jeffrey voelt zich de man, maar als hij weer thuis is dan is de vrouw toch echt de baas en voelt Jeffrey zich weer een klein ventje.


De muziekvideo is online te zien en te horen via Jeffreys YouTubekanaal: www.youtube.com/watch?v=V6Y3ITBobI8&feature=youtu.be

Reageer als eerste
Meer berichten