Logo hengelosweekblad.nl


De Noorker Zomermarkt plaats op zaterdag 8 juli op het plein voor de Onze Lieve Vrouwekerk aan de O. L. Vrouwestraat in Hengelo.
De Noorker Zomermarkt plaats op zaterdag 8 juli op het plein voor de Onze Lieve Vrouwekerk aan de O. L. Vrouwestraat in Hengelo.

Gezellig rondlopen op de Noorker Zomermarkt

HENGELO - De Noorker Zomermarkt vindt dit jaar plaats op zaterdag 8 juli op het plein voor de Onze Lieve Vrouwekerk aan de O. L. Vrouwestraat in Hengelo. De markt vindt plaats van 11.00 tot 16.00 uur.

Het is een kraampjes- en kleedjesmarkt met nieuwe, brocante en gebruikte spullen.

Voor de kinderen is er een junglestormbaan, ze kunnen spelletjes doen en zich laten schminken. Genieten van een ijsje, koffie of anders lekkers kun je op het gezellige terras kan ook.

Om 16.00 uur is de trekking van de loterij waarna iedereen nog kan blijven nagenieten met een hapje en een drankje op het tropische terras dat wordt verzorgd door Meetme@thetruck, de Blije Belg, PeCafé en Noorker Wijndomein.

Ook de kinderen hoeven zich na 16.00 uur niet te vervelen; de stormbaan staat tot 19.00 uur.
Bezoekers kunnen de kerktoren van de Onze Lieve Vrouwekerk beklimmen. ''Je hebt dan een prachtig uitzicht over heel Hengelo'', aldus de organisatie. Om de toren te beklimmen moet je minimaal 10 jaar zijn.

Voor meer informatie: noorkermarkt@gmail.com en Facebook: Noorkermarkt Hengelo.

reageer als eerste
Meer berichten