Bij 't Erve Leuvelt in de Hasseler Es maakt men graag de meest lekkere hapjes voor je klaar. Wat dacht je van penne met laurier, citroen en kip? Kom eens mee-eten.
Bij 't Erve Leuvelt in de Hasseler Es maakt men graag de meest lekkere hapjes voor je klaar. Wat dacht je van penne met laurier, citroen en kip? Kom eens mee-eten.

Kom naar Estinea op 't Erve Leuvelt

HENGELO - Bij 't Erve Leuvelt maakt men graag op bestelling de meest lekkere hapjes voor je klaar. Kom ook eens mee-eten op maandagavond of woensdagmiddag bij 't Erve Leuvelt. Wat dacht je van penne met laurier, citroen en kip?

Iedere maandagavond en woensdagmiddag wordt er hard gewerkt in de keuken van 't Erve Leuvelt. Op deze prachtige locatie aan het Bartelinkslaantje werken en wonen mensen met een beperking. Met ondersteuning van medewerkers en vrijwilligers van Estinea zorgen zij voor een volledige maaltijd voor wijkbewoners uit de Hasseler Es. Dit doen ze met veel plezier. En ook de gasten zijn enthousiast en laten zich het eten goed smaken. Maar er gebeurt meer: cliënten bakken er ook heerlijke appeltaarten en cakes en maken de lekkerste kwark- en monchoutaarten. Wijkbewoners, maar zeker ook verenigingen en bedrijven uit de buurt, kunnen deze voor een klein prijsje bij 't Erve Leuvelt kopen. Allemaal geweldige activiteiten die smaken naar meer.

Omdat de kook- en bakactiviteiten zo goed lopen is de Werk en Activiteitenlocatie op zoek naar mensen die met ondersteuning van Estinea ook op deze manier hun dagbesteding willen invullen. Om hiervoor in aanmerking te komen, heeft men een indicatie dagbesteding nodig of een verwijzing vanuit de Wmo. Naast bakken en koken kan men bij Erve 't Leuvelt ook terecht voor knutselactiviteiten en schoonmaakwerkzaamheden. Medewerkers van Estinea kijken altijd naar de individuele wensen en behoeften en stellen op basis daarvan samen met jou een activiteitenplan op.

Meehelpen als vrijwilliger?
In de naastgelegen verbouwde boerderij aan het Bartelinkslaantje wonen mensen met een beperking met ondersteuning van Estinea. Voor deze bewoners is men op zoek naar vrijwilligers die het leuk vinden om met de bewoners te fietsen, koken of boodschappen te doen.

Kom mee-eten! 
Iedere week kun je op maandag en woensdag voor 5 euro een tweegangendiner eten. Op maandagavond kan men om 17.00 uur aanschuiven en op woensdag om 12.00 uur. Opgeven: 088-49 50 785 of inspreken op 06-26 94 18 73.

Neem zaterdag een kijkje
Tijdens de Open Dag van Zorg en Welzijn op zaterdag 18 maart kan er ook een kijkje worden genomen bij 't Erve Leuvelt. Tussen 13.00 en 16.00 uur staan de koffie en thee met een lekkere plak cake voor je klaar. Zie ook www.estinea.nl/opendag

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden
Afbeelding

Afbeelding

Afbeelding