Afbeelding

Cursussen Turks voor beginners en gevorderden met Fatih Emre

Algemeen

Ik ben Fatih Emre en ik geef vanaf 16 januari een cursus Turks voor beginners en Turks voor gevorderden bij de Volksuniversiteit in Hengelo.

Naast docent bij de Volksuniversiteit werk ik in het voortgezet onderwijs. Ik woon sinds 2017 in Nederland. Ik heb ongeveer 10 jaar Turkse les gegeven in Turkije. Ik gaf les aan leerlingen van verschillende leeftijden. Nu wil ik mijn ervaringen graag delen. Als docent Turks nodig ik jou uit voor een indrukwekkende taalreis. Turks is een prachtige taal met een rijke geschiedenis, cultuur en heel veel uitdrukkingsvormen. Ik ben gepassioneerd om deze taal met jou te delen. Turks is een belangrijke taal voor mensen in Nederland omdat er veel Turken in Nederland wonen. Ik wil je begeleiden bij het leren van deze taal en je kennis laten maken met literatuur, geschiedenis, tradities en meer. Elke les zal een avontuur zijn waarin je de schoonheid van deze taal zult ervaren. In mijn lessen richt ik mij op de leerwensen van mijn cursisten en geef ik persoonlijke aandacht. Ik vind het leuk om jou de basis van de taal te leren in de beginnerscursus en in de cursus voor gevorderden help ik je jouw kennis van de grammatica en de woordenschat te verbeteren en je spreek- en schrijfvaardigheid te versterken.


Fatih Emre


De Volksuniversiteit Hengelo biedt geregeld taalcursussen aan voor diverse talen. Een mooie manier om een nieuwe cultuur te ontdekken, of uiteraard praktisch voor op vakantie. Kijk voor het actuele aanbod van cursussen en workshops op de website van de Volksuniversiteit Hengelo: www.volksuniversiteit-hengelo.nl

Volksuniversiteit Hengelo

Pen
Afbeelding
Geniet van de Special TV Muziekshow op TV Oost 1 mrt, 09:54
Hardlopers onderweg in de Woolderesloop. Eigen foto.
Gijs Boerrigter snelst in Woolderes 29 feb, 09:49
Afbeelding
De verdwenen Ludgeruskerk 29 feb, 09:47
Ricardo van de Worp aan de eettafel met de brandweerlieden. Eigen foto.
Mooie avond met de brandweerlieden 29 feb, 09:45
Afbeelding
Op zoek naar een goedkoop pand als zzp'er? Kies een garagebox! 28 feb, 13:54
Het team van Kamera Express op Woonboulevard Almelo heeft alles in huis om nog meer tips te geven. (Foto: Rekha Voskamp)
Kamera Express Almelo vertelt alles 28 feb, 12:23
Het kunstwerk achter de Lambertusbasiliek wordt in de wandelgangen met Kado voor Hengelo aangeduid.
Nieuwe naam voor rood figuratief beeld 28 feb, 12:21
Een impressie van een eerdere Slingerdag. Foto: PR.
Bedrijfsleven helpt een handje mee 28 feb, 12:20