Annemiek Suurenbroek.
Annemiek Suurenbroek.

Cursus blind typen met 10 vingers door Annemiek Suurenbroek

Algemeen

Mijn naam is Annemiek Suurenbroek en ik geef 7 december een cursus ‘Blind typen met 10 vingers’ bij de Volksuniversiteit in Hengelo. Naast docent bij de Volksuniversiteit heb ik een eigen typeschool.

Ik woon in Rekken, ben getrouwd en heb 2 volwassen dochters. Ik geef met veel plezier cursussen typevaardigheid. Ik ben vanaf 2011 zelfstandig werkzaam in het begeleiden van volwassenen en kinderen: in gezond eten, wandelen, hardlopen en dus ook in het aanleren van typevaardigheid. Inhoudelijk heel anders maar het komt op hetzelfde neer: inspireren, input geven en samenwerken aan een doel. Ik vind het een uitdaging om steeds een nieuwe groep mensen te helpen en ze te laten vertrekken met nieuwe kennis en vaardigheden! Tijdens mijn cursus leer je op een leuke manier vaardiger worden op het toetsenbord, met voldoende ruimte en uitdaging voor zowel de snellere typers als mensen die het wat lastiger vinden of dyslectisch zijn. Blind typen is makkelijk voor studie, werk of privé, want het levert je enorm veel tijdswinst op. Voor deze cursus neem je je eigen laptop mee. We oefenen niet voor een typdiploma, dus er is ook geen examen.

Annemiek Suurenbroek


De Volksuniversiteit Hengelo biedt een groot aantal cursussen en workshops aan. Voor elke interesse is er wel iets te vinden! Kijk voor meer informatie op de website: www.volksuniversiteit-hengelo.nl

Volksuniversiteit Hengelo

Pen
Afbeelding
Geniet van de Special TV Muziekshow op TV Oost 1 mrt, 09:54
Hardlopers onderweg in de Woolderesloop. Eigen foto.
Gijs Boerrigter snelst in Woolderes 29 feb, 09:49
Afbeelding
De verdwenen Ludgeruskerk 29 feb, 09:47
Ricardo van de Worp aan de eettafel met de brandweerlieden. Eigen foto.
Mooie avond met de brandweerlieden 29 feb, 09:45
Afbeelding
Op zoek naar een goedkoop pand als zzp'er? Kies een garagebox! 28 feb, 13:54
Het team van Kamera Express op Woonboulevard Almelo heeft alles in huis om nog meer tips te geven. (Foto: Rekha Voskamp)
Kamera Express Almelo vertelt alles 28 feb, 12:23
Het kunstwerk achter de Lambertusbasiliek wordt in de wandelgangen met Kado voor Hengelo aangeduid.
Nieuwe naam voor rood figuratief beeld 28 feb, 12:21
Een impressie van een eerdere Slingerdag. Foto: PR.
Bedrijfsleven helpt een handje mee 28 feb, 12:20