Michelle Voorhuis.
Michelle Voorhuis. Foto:

Cursus ‘Hormonen de baas’ met Michelle Voorhuis op 20 november

Algemeen

Mijn naam is Michelle Voorhuis en ik geef 20 november een cursus ‘Hormonen de baas!’ bij de Volksuniversiteit. Naast docent ben ik cyclus therapeut en heb ik een eigen praktijk.

Ik ben geboren in Almelo waar ik nu, na een aantal rondzwervingen door Twente, ook weer woon. Ik heb Social Work gestudeerd en heb me daarna verder ontwikkeld tot cyclus therapeut. Sinds ik mij heb verdiept in hormonen, de balans ervan en hoe je dit door leefstijl kunt optimaliseren, voel ik mij zoveel beter. Dit zorgde er ook voor dat het mijn passie werd om vrouwen mee te nemen in de wondere wereld van de vrouw. Geloof me, er gaat echt een wereld voor je open! Tijdens de cursus krijg je tips & tricks over hoe jij jouw hormonen kunt ondersteunen. We kijken naar wat er in het lijf gebeurt tijdens de cyclus en in de verschillende levensfases (o.a. de overgang) en ik vertel je o.a. welke klachten ‘normaal’ zijn, en welke er eigenlijk niet bij horen. De kennis die ik heb opgedaan deel ik graag met jou.


Michelle Voorhuis


De Volksuniversiteit Hengelo biedt een breed scala aan interesse cursussen en workshops aan voor iedereen. Of je nu op zoek bent naar praktische vaardigheden of juist iets voor de vrije tijd. Kijk voor meer informatie over deze en andere cursussen op de website van de Volksuniversiteit Hengelo:

www.volksuniversiteit-hengelo.nl

Volksuniversiteit Hengelo

Pen
Afbeelding
Gabbiano: stijlvol én met oog voor kwaliteit! 6 dec., 09:55
Afbeelding
Een vervolg op Hengelo Heroes 1943 5 dec., 15:10
Afbeelding
Op de bres voor de oude bibliotheek 5 dec., 15:08
Afbeelding
Heracles nipt onderuit tegen Sparta 5 dec., 15:07
Afbeelding
FC Twente steviger in de top vier na zege op 'Kowet' 5 dec., 15:06
Afbeelding
Vrijwilligerswerk Hengelo en Leerwerkloket op Ontwikkelplein 5 dec., 15:05
Afbeelding
Voetenbord met tv-lift bij totaalBED 5 dec., 15:04
Afbeelding
An Exclusive Acoustic Night: 10cc, The Hollies en The Sweet originals 5 dec., 15:03