Samen genieten van leuke filmpjes van vroeger.
Samen genieten van leuke filmpjes van vroeger.

Oude films en foto’s digitaliseren

Algemeen

de redactie

ANWB en Trigger koesteren uw dierbare herinneringen. Heeft u nog oude videobanden, cameratapes, dia’s, foto’s of negatieven liggen die u graag digitaal wilt hebben? Kom dan naar de inleverdag op 25 november. Dan kunt u deze kerst weer met zijn allen genieten van de leuke filmpjes van vroeger. Trigger is zaterdag 25 november bij ANWB Enschede. 

ENSCHEDE - Herinnert u zich het nog? Die oude projector met het kenmerkende geratel, de gordijnen die dicht gingen en het gezelschap dat gezamenlijk genoot van oude 8 mm filmpjes op het grote scherm? In deze moderne tijd is alles anders. We kijken de hele dag door naar filmpjes op televisie, tablet en mobiel. Zou het niet geweldig zijn om die oude super 8- en VHS-banden weer te kunnen bekijken? Het digitaliseerbedrijf Trigger kan uw kostbare analoge beelden omzetten naar digitaal formaat op een USB-stick of externe harde schijf. Op deze manier kunt u ze weer bekijken, zijn uw kostbare herinneringen veilig bewaard voor de toekomst en kunt u ze eventueel bewerken met videomontagesoftware. 8 mm films, videobanden, cameratapes, foto’s, dia’s en negatieven kunnen worden omgezet. Een geweldige service waar al veel families dankbaar gebruik van hebben gemaakt.

Trigger is gevestigd in Amsterdam en organiseert speciale inleverdagen bij ANWB-winkels, zodat u ook lokaal uw opdracht kunt inleveren. Op zaterdag 25 november is de Trigger adviseur bij de ANWB winkel in Enschede. Wilt u ook uw oude films, video’s, negatieven, foto’s of dia’s laten digitaliseren? Maak dan een afspraak met de adviseur en neem uw dierbare materiaal mee naar de inleverdag. De adviseur zal u een vrijblijvende prijsopgave geven en, indien akkoord, neemt hij alles mee naar Amsterdam waar het wordt gedigitaliseerd. Enkele weken later kunt u het weer ophalen bij de ANWB winkel in Enschede.

Bent u ANWB lid? Dan profiteert u van 10% korting op uw opdracht.

www.trigger.nl/anwb

Dus heeft u nog oude videobanden, cameratapes, dia’s, foto’s of negatieven liggen die u graag digitaal wilt hebben? Kom dan ook naar de inleverdag! Dan kunt u deze kerst weer met zijn allen genieten van de leuke filmpjes van vroeger. Trigger is zaterdag 25 november bij ANWB Enschede. Meer informatie en aanmelden kan via www.trigger.nl/anwb of bel naar 020-4272027.

Inleverdag zaterdag 25 november

Trigger kan analoge beelden omzetten naar digitaal formaat

Afbeelding
Afbeelding
Gabbiano: stijlvol én met oog voor kwaliteit! 6 dec., 09:55
Afbeelding
Een vervolg op Hengelo Heroes 1943 5 dec., 15:10
Afbeelding
Op de bres voor de oude bibliotheek 5 dec., 15:08
Afbeelding
Heracles nipt onderuit tegen Sparta 5 dec., 15:07
Afbeelding
FC Twente steviger in de top vier na zege op 'Kowet' 5 dec., 15:06
Afbeelding
Vrijwilligerswerk Hengelo en Leerwerkloket op Ontwikkelplein 5 dec., 15:05
Afbeelding
Voetenbord met tv-lift bij totaalBED 5 dec., 15:04
Afbeelding
An Exclusive Acoustic Night: 10cc, The Hollies en The Sweet originals 5 dec., 15:03