Joke Jorna
Joke Jorna

Snelcursus Spaans voor beginners met Joke Jorna vanaf 9 oktober

Algemeen

Ik ben Joke Jorna en geef vanaf 9 oktober een ‘Snelcursus Spaans voor beginners’ en een cursus ‘Spaans gevorderden II’ in Almelo bij de Volksuniversiteit.

Ik heb Spaanse taal- en letterkunde gestudeerd aan de Rijks Universiteit Groningen. Ook heb ik in Spanje gestudeerd in de oudste universiteitsstad van Spanje, Salamanca. In 1984 ben ik afgestudeerd en sindsdien geef ik naast mijn reguliere baan in het onderwijs, al jaren met veel plezier Spaanse les aan volwassenen bij de Volksuniversiteit. Het is voor mij een uitdaging om de kennis van de Spaanse taal goed aan de cursisten over te dragen. En het geeft mij een goed gevoel om te ervaren dat de cursisten na afloop van de cursus echt iets geleerd hebben! De lessen Spaans in de snelcursus zijn gericht op het ontwikkelen van met name spreek- en luistervaardigheid over alledaagse onderwerpen. Leesvaardigheid komt ook, weliswaar in mindere mate, aan bod. Daarnaast wordt alleen die grammatica behandeld die nodig is om de taal zelfstandig te kunnen gebruiken. Het tempo van de te behandelen stof ligt hoger dan in een reguliere beginnerscursus Spaans. De cursus Spaans gevorderden II is bestemd voor wie een snelcursus of een gevorderden I cursus Spaans heeft gevolgd of op een andere manier een vergelijkbaar niveau heeft behaald. Graag hasta pronto!


Joke Jorna 


Naast deze cursus Spaans zijn er ook diverse andere vreemde talen te leren bij de Volksuniversiteit Hengelo. Of ontdek één van de vele andere inspirerende, leerzame cursussen en workshops. Kijk voor informatie op: www.volksuniversiteit-hengelo.nl

Volksuniversiteit Hengelo

Pen
Afbeelding
Marinus van Rooy geeft op Dag van de Ouderen lezing 22 sep., 13:29
Afbeelding
Auto Bleeker viert 90-jarig jubileum 21 sep., 12:15
Afbeelding
'Luisteren naar mensen met dementie' 21 sep., 11:10
Afbeelding
Ilonka: 'Het gaat over dood en leven' 21 sep., 11:09
Afbeelding
Jazzclub Hengelo bestaat kwart eeuw 20 sep., 10:22
Afbeelding
Houtmaat scoort met topband Haystax 20 sep., 10:20
Afbeelding
'Beter een goede buur, dan een verre vriend': Burendag in Hengelo 19 sep., 12:47
Afbeelding
Stegge Mode bereikbaar 19 sep., 09:05