Chris Jagger, ja de broer van Mick, komt naar Kulturhus Borne. Het is een van de voorstellingen die op stapel staan in "De Geluksfabriek" .
Chris Jagger, ja de broer van Mick, komt naar Kulturhus Borne. Het is een van de voorstellingen die op stapel staan in "De Geluksfabriek" .

Een goede buur: op theaterbezoek in Kulturhus Borne!

Algemeen

Al ruim vijf jaar hebben Schouwburg Hengelo en Kulturhus Borne een geslaagde gezamenlijke programmering. Ook dit theaterseizoen zijn er verschillende voorstellingen te zien in de theaterzaal van Kulturhus Borne, of zoals ze zelf zeggen: De Geluksfabriek. Naast de gezamenlijke programmering heeft Kulturhus Borne ook nog tal van andere activiteiten, zoals het bijzondere concert van Chris Jagger op vrijdag 15 september. Inderdaad de jongere broer van Stones-zanger Mick Jagger.

Hengelo / Borne - Het theaterseizoen start in Kulturhus Borne met een uitverkochte zaal van de Goeie Tukkers: de gelegenheidsformatie van André Manuel, Thijs Kemperink en Ernest Beuving. Zij verkondigen De Blijde Boodschap. Thijs Kemperink komt op donderdag 2 mei 2024 overigens nog een keer naar Borne: hij speelt dan samen met muzikant Erwin Nyhoff de voorstelling Muiters! Deze muiters maken een heerlijke avond over de schoonheid van het leven met als kapstok een avontuur door Schotland.

Lachen met Annick Boer

Op vrijdag 29 september komt Annick Boer naar buurgemeente Borne. Annick Boer is bij het grote publiek bekend van haar vele typetjes in ‘Kopspijkers’, ‘Kanniewaarzijn’ en ‘de TV-Kantine’. Over haar vorige voorstelling, Dat is goed gelukt, werd gezegd: ‘Annick kan van een alledaags verhaal magisch theater maken’. Dat gaat ze ook nu weer doen. Komische conferences vol zelfspot en prachtige liedjes staan garant voor een heerlijke avond cabaret! Haar eerste voorstelling was goed, maar Deze is nog beter!

Music with Chris Jagger
Maar voordat dat zover is, komt er op 15 september eerst nog internationaal bezoek: Chris Jagger. Het is de jongere broer van Mick; he lives the quiet life op het platteland van Engeland als schapenboer, maar is ook singer-songwriter. Hij komt naar Nederland voor een reeks intieme concerten, waarbij hij begeleid wordt door de folkband Kentucky Snake Oil. Verwacht verhalen, anekdotes en een energieke mix van bluegrass, country en Amerikaanse folk!

schouwburghengelo.nl

Schouwburg Hengelo i.s.m. Kulturhus Borne

Theater
Afbeelding
Marinus van Rooy geeft op Dag van de Ouderen lezing 22 sep., 13:29
Afbeelding
Auto Bleeker viert 90-jarig jubileum 21 sep., 12:15
Afbeelding
'Luisteren naar mensen met dementie' 21 sep., 11:10
Afbeelding
Ilonka: 'Het gaat over dood en leven' 21 sep., 11:09
Afbeelding
Jazzclub Hengelo bestaat kwart eeuw 20 sep., 10:22
Afbeelding
Houtmaat scoort met topband Haystax 20 sep., 10:20
Afbeelding
'Beter een goede buur, dan een verre vriend': Burendag in Hengelo 19 sep., 12:47
Afbeelding
Stegge Mode bereikbaar 19 sep., 09:05