Kristel exposeerde tijdens de Kunstmarkt in Tuindorp
Kristel exposeerde tijdens de Kunstmarkt in Tuindorp

‘Schilderen is voor mij een passie, ik haal hier veel ontspanning uit’

Algemeen

Kristel van Wijk-Toering van Kom Jij Ook Schilderen, is volgens eigen zeggen een enthousiaste acrylschilder. Kristel: “Door mijn kennis en ervaring en mijn grote enthousiasme voor het schilderen, ben ik gestart met schilderlessen geven. Hiermee wil ik andere creatievelingen inspireren, motiveren en enthousiasmeren.”

HENGELO - Kristel heeft dit jaar niet stilgezeten. “Het afgelopen jaar was voor mij een geweldige reis vol groei en kansen”, aldus Kristel. “Met name de deelname aan de kunstmarkt in Tuindorp, waar we met enthousiaste bezoekers in gesprek zijn gegaan en mogelijk nieuwe kunstenaars hebben geïnspireerd. Bovendien heb ik de kans gekregen om mijn werken te exposeren in een galerij, wat een spannende nieuwe stap is in mijn creatieve avontuur.”

Naast dat ze schildert, biedt Kristel ook cursussen aan. Op dinsdag, woensdag en donderdag van 10.00 tot 12.30 geeft ze les. Voor de woensdag en donderdag is nu een wachtlijst, maar op dinsdag is er nog ruimte voor nieuwe cursisten. “Tijdens de lessen kun je je eigen creatieve passie verkennen en ontwikkelen”, vertelt Kristel.

Naast het lesgeven en exposeren, biedt Kristel ook haar schilderijen te koop aan. “Als je op zoek bent naar een bijzonder kunstwerk, neem dan een kijkje op mijn website: www.komjijookschilderen.nl. Als je je ideale schilderij niet kunt vinden, sta ik ook open voor opdrachten. Mijn specialiteit ligt in het portretschilderen van dieren. Waarbij mensen vaak een dierbare herinnering willen vastleggen.”

Of je nu een beginner bent die de eerste stappen in de schilderwereld zet of een ervaren schilder die op zoek is naar saamhorigheid en harmonie, Kom Jij Ook Schilderen heet je van harte welkom. 


Kom Jij Ook Schilderen
Vijverlaan 48 in Hengelo
info@komjijookschilderen.nl
T: 06 40 97 31 31

komjijookschilderen.nl

Cursussen

Afbeelding
Marinus van Rooy geeft op Dag van de Ouderen lezing 22 sep., 13:29
Afbeelding
Auto Bleeker viert 90-jarig jubileum 21 sep., 12:15
Afbeelding
'Luisteren naar mensen met dementie' 21 sep., 11:10
Afbeelding
Ilonka: 'Het gaat over dood en leven' 21 sep., 11:09
Afbeelding
Jazzclub Hengelo bestaat kwart eeuw 20 sep., 10:22
Afbeelding
Houtmaat scoort met topband Haystax 20 sep., 10:20
Afbeelding
'Beter een goede buur, dan een verre vriend': Burendag in Hengelo 19 sep., 12:47
Afbeelding
Stegge Mode bereikbaar 19 sep., 09:05