Bettina Holwerda en Renée van Wegberg bezingen het vrouw zijn in #Perfect. Fotograaf: Robin Kamphuis
Bettina Holwerda en Renée van Wegberg bezingen het vrouw zijn in #Perfect. Fotograaf: Robin Kamphuis Foto: Fotograaf: Robin Kamphuis

Theaterconcert met herkenbare verhalen van vrouwen van nu

Algemeen

De theaterzaal van Schouwburg Hengelo zit op zondagmiddag 24 september waarschijnlijk gevuld met veelal vrouwen: zij bezoeken dan de voorstelling #PERFECT van Renée van Wegberg & Bettina Holwerda. Een theaterconcert met mooie luister- en meezingliedjes met persoonlijke en herkenbare verhalen door vrouwen van nu. Serieus waar nodig, maar met veel humor en zelfspot. En bovenal met veel mooie livemuziek!

Hengelo - Renée en Bettina zijn al jaren leading ladies in het theater. Renée werd door pers en publiek geprezen met haar soloprogramma’s en haar vertolking van Liesbeth List. Bettina schittert al jaren in verschillende musicals, zoals Grease, waar ze destijds ook haar man Jim Bakkum ontmoette. Na een succesvolle tournee zijn de dames vanaf september opnieuw samen te zien in de theaters. Tijdens de voorstelling bespreken ze hoe ze hun leven met een relatie, een gezin, een baan, vrienden en af en toe tijd voor zichzelf in balans houden en waarom die balans er niet is.
Bettina Holwerda: ‘Kijk, kinderen hebben is het allermooiste dat er is. Een fantastische partner daarbij maakt het nog mooier. En als je carrière dan ook nog eens als een speer gaat, is dat helemaal fantastisch. Je zou zeggen #PERFECT. Maar als je met je benen in je nek in een babybedje je kind in slaap probeert te sussen, en het gesprek van de dag met je partner gaat over welke kliko er aan de straat moet, dan voelt het soms toch een beetje anders.’

Renée van Wegberg: ‘Tijdens dit theaterconcert bezingen we het leven. Veel van de liedjes zijn ooit gezongen door het soort powervrouw dat we zelf willen zijn. En ook wel zijn. Soms. Als het meezit. En over als het niet meezit, zijn ook hele mooie liedjes geschreven’. Kortom regel een oppas, ga lekker achterover zitten, adem in, adem uit en geniet. Want goed beschouwd is het leven, juist met al z’n hobbels en dalen, eigenlijk toch best wel… #PERFECT.


De laatste kaarten à 27,50 euro zijn verkrijgbaar via www.schouwburghengelo.nl of 074 2556789.

Schouwburg Hengelo

Afbeelding
Marinus van Rooy geeft op Dag van de Ouderen lezing 22 sep., 13:29
Afbeelding
Auto Bleeker viert 90-jarig jubileum 21 sep., 12:15
Afbeelding
'Luisteren naar mensen met dementie' 21 sep., 11:10
Afbeelding
Ilonka: 'Het gaat over dood en leven' 21 sep., 11:09
Afbeelding
Jazzclub Hengelo bestaat kwart eeuw 20 sep., 10:22
Afbeelding
Houtmaat scoort met topband Haystax 20 sep., 10:20
Afbeelding
'Beter een goede buur, dan een verre vriend': Burendag in Hengelo 19 sep., 12:47
Afbeelding
Stegge Mode bereikbaar 19 sep., 09:05