Jasper Steenbergen.
Jasper Steenbergen.

Cursus familie opstellingen met Jasper Steenbergen 28 september

Algemeen

Ik ben Jasper Steenbergen en geef 28 september een cursus (Familie) opstellingen in Hengelo en op 9 november in Almelo bij de Volksuniversiteit.

Samen met mijn vrouw en dochter woon ik in Almelo. In het dagelijks leven werk ik in de IT bij een verzekeringsmaatschappij en in mijn vrije tijd houd ik van lp’s verzamelen, wandelen en voetbal. Door familieopstellingen heb ik ervaren dat onbewuste aspecten ons gevoel in de weg kunnen staan. 


Het werken met opstellingsmethoden is gericht op een bewustwording en acceptatie. Het maakt dat je jouw onbewuste overlevingsstrategieën gaat doorzien. Ik vind het altijd magisch om te zien hoe onzichtbare patronen visueel zichtbaar worden in een opstelling. Ik ben er van overtuigd dat door de inzichten in deze patronen mensen meer grip op hun leven krijgen. Een opstelling begrijp je eigenlijk pas door hem zelf te ervaren.


Jasper Steenbergen


Er zijn ook nog veel andere leuke, leerzame en inspirerende cursussen en workshops te volgen bij de Volksuniversiteit Hengelo. Er is voor iedereen wel iets passends te vinden qua interesse. Kijk voor het actuele aanbod en meer informatie op de website: www.volksuniversiteit-hengelo.nl

Volksuniversiteit Hengelo

Afbeelding
Marinus van Rooy geeft op Dag van de Ouderen lezing 22 sep., 13:29
Afbeelding
Auto Bleeker viert 90-jarig jubileum 21 sep., 12:15
Afbeelding
'Luisteren naar mensen met dementie' 21 sep., 11:10
Afbeelding
Ilonka: 'Het gaat over dood en leven' 21 sep., 11:09
Afbeelding
Jazzclub Hengelo bestaat kwart eeuw 20 sep., 10:22
Afbeelding
Houtmaat scoort met topband Haystax 20 sep., 10:20
Afbeelding
'Beter een goede buur, dan een verre vriend': Burendag in Hengelo 19 sep., 12:47
Afbeelding
Stegge Mode bereikbaar 19 sep., 09:05